zlatarnica roginić

 PROMO
Najljepši komadi

Prstenje kao najljepša uspomena: Ovo su trendovi za nakit koji treba pažljivo odabrati

Prstenje, bilo ono zaručničko ili vjenčano, nije tek običan komad nakita koji ćemo povremeno nositi, već simbolizira uspomenu na jedan od najvažnijih trenutaka u našem životu zbog čega njihov odabir nije nimalo jednostavan.

Prstenje, bilo ono zaručničko ili vjenčano, nije tek običan komad nakita koji ćemo povremeno nositi, već simbolizira uspomenu na jedan od najvažnijih trenutaka u našem životu zbog čega njihov odabir nije nimalo jednostavan.

Godina iza nas uvjerljivo je srušila sve rekorde kada govorimo o broju održanih vjenčanja, a izgleda kako bi se ovaj trend mogao nastaviti i u 2024. S obzirom na to kako svaka sezona, pa tako i ona koja se tiče vjenčanja, sa sobom donosi i određene trendove - isto se odnosi i na zaručničko, odnosno vjenčano prstenje. Osim toga, važno je naglasiti kako prstenje, bilo ono zaručničko ili vjenčano, nije običan komad nakita koji ćemo tek povremeno nositi pa čuvati u ormaru, već simbolizira posebnu uspomenu na jedan od najvažnijih trenutaka u našem životu zbog čega odabir odgovarajućeg nije nimalo jednostavan zadatak. Zapravo, odabir prstenja za vaš poseban dan može biti itekako zahtjevan. Ako ste i sami u potrazi za svojim idealnim prstenjem, ali nikako ne znate odakle uopće krenuti, za vas smo izdvojili nekoliko najvećih trendova u ovoj godini.

Minimalističko i decentno prstenje od žutog zlata komad je nakita s kojim nikada ne možemo pogriješiti. S obzirom na to da je riječ o bezvremenskom prstenju koje je ultimativni klasik, idealan je za sve one koji vole tradiciju i minimalizam, ali i dalje žele da prstenje koje biraju izgleda elegantno. Za nešto posebniji look tu je i zlatno prstenje ukrašeno cirkonima, biserima ili dragim kamenjem koje privlači poglede, ali je ipak dovoljno decentno da na ruci ne izgleda prenapadno.

image
PROMO
image
PROMO

Osim minimalističkog zlatnog prstenja, u svijetu je posljednjih nekoliko sezona izuzetno popularno bijelo zlato. Idealan komad nakita za sve ljubitelje jednostavnosti i nešto hladnijih tonova, prstenje u ovoj posebnoj nijansi savršeno je rješenje za parove koji i dalje svojim vjenčanjem žele zadržati određenu dozu tradicije, ali se svejedno istaknuti nepogrešivim stilom. Bez obzira na to je li riječ o sjajnom ili matiranom prstenju od bijelog zlata, za koji se god odlučili - možete biti sigurni da nećete pogriješiti.

image
PROMO
image
PROMO
image
PROMO

Sve spomenute modele zaručničkog i vjenčanog prstenja možete pronaći u Zlatarnici Roginić koja se od svog osnutka 1964.,specijalizirala se za njihovu izradu te preciznu ručnu ugradnju dijamanata. Već je desetljećima simbol izvrsnosti i elegancije u svijetu vjenčanja, a ono po čemu se ova obiteljska tvrtka ističe jest jedinstvenom ponudom prstenja ekskluzivnog dizajna čiji se cjelokupni asortiman s namjerom ne može pronaći na internetu, već je rezerviran isključivo za posjetitelje. S više od dvije tisuće različitih modela prstenja, od kojih svaki može biti dodatno prilagođen željama i potrebama klijenata, zasigurno će svaki mladi par pronaći ono koje odražava njihov jedinstveni stil. Od klasičnih i elegantnih do modernih i nekonvencionalnih, zlatarnica nudi široku paletu dizajna koji će zadovoljiti svačiji ukus.

Ova je godina naročito posebna jer zagrebačka zlatarnica ujedno slavi i svoj dijamantni jubilej, prilikom kojeg je pripremila poseban poklon za sve buduće mladence. Naime, svaki kupac koji naruči vjenčani ili zaručnički prsten tijekom svibnja dobit će na poklon certificirani dijamant vrhunske čistoće. Ovaj ekskluzivni dodatak, a ujedno i simbol vječne ljubavi, moguće je odmah ugraditi u vjenčani ili zaručnički prsten ili neki drugi komad nakita.

Uz bogatu ponudu vjenčanog prstenja, zlatarnica također nudi impresivan asortiman ručno izrađenih ogrlica, naušnica i ostalog nakita, a svaki od kojih odiše kvalitetom i unikatnošću. Ako tražite jedinstven komad nakita koji će obilježiti vaše posebne trenutke, sve što je potrebno jest posjetiti Zlatarnicu Roginić u Petrinjskoj ulici 49, Zagreb gdje će vam njihov stručni tim pomoći u pronalasku savršenog nakita, a sve ostale informacije također je moguće pronaći na njihovoj službenoj stranici ili na Instagram profilu, gdje se mogu vidjeti najnoviji modeli prstena te custom made nakit po želji kupaca.

Linker
18. svibanj 2024 08:44