DRUGAČIJE IZDANJE

Kakva senzacija: Serena Williams zatvorila modnu pistu Voguea

Tenisačica je zatvorila reviju na New York Fashion Weeku u zadivljujućem srebrnom izdanju.

Serena Williams je definitivno spektakularna na teniskom terenu, ali i izvan njega! Sve su oči bile uprte u tenisku šampionku kad se pojavila na otvaranju modne revije Vogue World tijekom New York Fashion Weeka. Njen epski ulazak nije mogao proći neprimijećeno budući da sportske zvijezde rijetko imamo priliku vidjeti na modnim pistama.

Serena je zadivila sve prisutne u srebrnom metalik izdanju s potpisom Balenciage. Haljina je uparena s ogrtačem do poda, a naušnice ukrašene dijamantima, zalizani konjski rep i sjajne nude usne dodali su joj dozu glamura.

Iako je teniska šampionka definitivno imala all-star trenutak, u backstageu nije bila sama. Pridružile su joj se popularne sestre Gigi i Bella Hadid.

image

Bella Hadid, Serena Williams i Gigi Hadid

MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

I dok je 40-godišnjakinja hodala pistom, u pozadini se vrtio njezin intervju iz 2000. za NBC, u kojem je razgovarala o meču na turniru u Wimbledonu: "Želim da me se ljudi sjećaju kao djevojke koja je promijenila tenis zauvijek."

image

Serena Williams i Gigi Hadid

MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Snimka nije mogla biti dirljivija, pogotovo jer je Serena objavila da završava tenisku karijeru u rujanskom izdanju Voguea.

Izgleda da se osvajačica zlatne olimpijske medalje odlučila posvetiti obitelji i to je sad njezin prioriotet. Serena sa suprugom Alexisom Ohanianom ima četverogodišnju kćer Alexis Olympiju, a želja im je imati još jedno dijete.

"Ako moram birati između izgradnje svog teniskog životopisa i izgradnje svoje obitelji, biram ovo drugo", rekla je.

Vogueova modna revija uključila je goste kao što su Gigi Hadid, Kendall Jenner, Emily Ratajkowski, Kanye West, Kourtney Kardashian i još desetak zvijezda.

image

Irina Shayk

SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA
image

Kendall Jenner

SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA
image

Emily Ratajkowsk

SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA
image

Gigi Hadid

SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA
Linker
16. travanj 2024 03:16