Paraolimpijce podržava i Kristina Čilić

 PRESS
Humanost na djelu

Kristina Čilić podržala inicijativu ‘Pobjednici iz dana u dan‘

Hrvatski paraolimpijski odbor i tvrtka P&G udružili su se kako bi paraolimpijci što uspješnije predstavljali Hrvatsku na Paraolimpijskim igrama 2024., u Parizu. Svi kupci proizvoda tvrtke Procter & Gamble mogu podržati hrvatske parasportaše kupnjom njihovih proizvoda od 1. ožujka do 30. travnja. ove godine.

Hrvatski paraolimpijski odbor i tvrtka P&G udružili su se kako bi paraolimpijci što uspješnije predstavljali Hrvatsku na Paraolimpijskim igrama 2024., u Parizu. Svi kupci proizvoda tvrtke Procter & Gamble mogu podržati hrvatske parasportaše kupnjom njihovih proizvoda od 1. ožujka do 30. travnja. ove godine.

Kako bi se hrvatski paraolimpijski sportaši što bolje pripremili za najvažnije sportsko natjecanje u svijetu, Paraolimpijske igre 2024. u Parizu, Hrvatski paraolimpijski odbor i tvrtka Procter & Gamble Hrvatska objavili su suradnju. Riječ je o sponzorstvu od 45 tisuća eura, pri čemu je predstavljena inicijativa "Pobjednici iz dana u dan" koja će biti vidljiva u trgovinama Konzuma i dm-drogerie markta te u drugim, većim trgovačkim lancima.

Treba istaknuti da je ta tvrtka od 2010. globalni partner Međunarodnog olimpijskog odbora i tijekom 13 godina suradnje milijuni ljudi diljem svijeta su svjedočili uspjesima poznatih sportaša, kroz marketinške kampanje "Hvala ti, mama!" i podržali ih kupnjom proizvoda kompanije P&G. Suradnja je prošle je godine proširena i na Međunarodni paraolimpijski odbor. P&G i unutar kompanije i u aktivnostima u lokalnim zajednicama nastoji biti prepoznat po svojim inicijativama "Snaga dobra" i "Snaga razvoja".

image

Predstavljanje inicijative ‘Pobjednici iz dana u dan‘

PRESS

"Vjerujemo u jednakost, ali i jedinstvenost svake osobe. Hrvatski sportaši na nevjerojatan način promiču hrvatsku raznolikost i hrvatske vrijednosti, a uspjesi hrvatskog paraolimpijskog sporta još i više svjedoče o civilizacijskim dosezima i moralnim vrijednostima društva koje im omogućuje uvjete za postizanje vrhunskih rezultata", izjavila je Nikolina Silov Konjevoda, direktorica tvrtke Procter & Gamble za Hrvatsku i Sloveniju.

image

Nikolina Silov Konjevoda i Ratko Kovačić

PRESS

Sponzorstvo je namijenjeno podršci paraolimpijcima na putu za Pariz 2024. razvoju parasporta za djecu s teškoćama u razvoju te za podršku sadašnjim i budućim paratriatloncima.

image

Suradnju podržava Domagoj Jakopović Ribafish

PRESS

"Poticanje izgradnje društva jednakih mogućnosti u kojem svako dijete s teškoćama u razvoju i svaka osoba s invaliditetom može konzumirati svoje pravo na bavljenje sportom u srži je našeg djelovanja", izjavio je Ratko Kovačić, predsjednik Hrvatskog paraolimpijskog odbora.

Zaštitna lica inicijative "Pobjednici iz dana u dan" bit će stolnotenisačica Anđela Mužinić Vincetić, bacač diska Ivan Katanušić i paratriatlonac Antonio Franko.

"Kroz ovu inicijativu šaljemo poruku djeci i mladima s teškoćama u razvoju te osobama s invaliditetom o važnosti uključenja u parasport. Iz svog iskustva mogu posvjedočiti koliko je sport promijenio moj život nabolje i smatram da svatko zaslužuje dobiti svoju priliku", izjavila je Anđela Mužinić Vincetić.

image

Zajedno smo jači: Ratko Kovačić, Anđela Mužinić Vincetić, Nikolina Silov Konjevoda i Ivan Katanušić

PRESS
image

Anđela Mužinić Vincetić s Ivanom Katanušićem

PRESS

Inicijativa "Pobjednici iz dana u dan" trajat će od 1. ožujka do 30. travnja 2023., a svi kupci proizvoda tvrtke Procter & Gamble mogu podržati hrvatske parasportaše kupnjom njihovih proizvoda.

Linker
30. travanj 2024 01:44