U kampanji za svoju liniju sunčanih naočala 

 MATTHEW BROOKES/EYEWEAR BY DAV/BEEM/PROFIMEDIA
KAO DA NE STARI

Nemoguća misija Davida Beckhama je uspjela: Tijelo tridesetogodišnjaka na pragu 49. rođendana

Legendarni engleski nogometaš i menadžer 2. svibnja slavi 49. rođendan, a svoj izgled zahvaljuje fitness rutini pod nadzorom osobnog trenera Bobbyja Richa.

Legendarni engleski nogometaš i menadžer 2. svibnja slavi 49. rođendan, a svoj izgled zahvaljuje fitness rutini pod nadzorom osobnog trenera Bobbyja Richa.

Biti fit lavovski je posao kaže jedna reklama, a izgledati kao legendarni nogometaš i menadžer David Beckham na pragu 49. rođendana koji slavi 2. svibnja za većinu spada u sferu - nemoguće misije. Prošlog vikenda pozirao je bez majice nakon treninga, samo u sportskim gaćicama, čarapama i tenisicama supruzi Victoriji Beckham, koja je fotografiju muškarca svog života, s kojim je podigla četvero djece, podijelila na Instagramu.

Nakon treninga je tonus mišića idealan za snimanje, jer su sve linije, posebno trbušnog zida, bicepsa i tricepsa, bedara i listova još napete od pretrpljenih napora. Dramatičnosti slike pomoglo je osvjetljenje i žablja perspektiva iz koje je Victoria Beckham snimila supruga koji je u objavi zahvalio svom osobnom treneru Bobbyju Richu.

"Obožavam ovu fotografiju, ako David ikad objavi album, ova slika će biti na njegovom coveru", napisala je Victoria Beckham.

Premda nije fanatik zdravlja poput svoje supruge koja uz ostalo inzistira na uravnoteženoj prehrani i samodisciplini pa iz dnevne rutine izbacuje sve što bi moglo poremetiti harmoniju duha i tijela, David Beckham posvećuje veliku pažnju kardio treninzima koji mu pomažu da ostane u formi, ali su mu i najbolji antistres od brojnih poslovnih izazova i privatnih obaveza.

image

David Beckham u kampanji za H&M 2012.

FRANCIS DEAN/SHUTTERSTOCK

Kao i mnogi drugi bivši profesionalni sportaši David Beckham svjestan je da je težina vlastitog tijela idealno opterećenje, koje samo iznimno treba dodatno stimulirati utezima, gumama i brojnim drugim fitness pomagalima. Njegove bazične vježbe temelje se na sklekovima, trbušnjacima i izdržajima, te trčanju i istezanju, a trener Bobby Rich individualno radi sa svakim od njih pet dana u tjednu.

image

David Beckham u kampanji za Emporio Armani Underwear 2009.

RICHARD YOUNG/SHUTTERSTOCK

"Ništa se ne mijenja i ako su na putu. Tada nismo zajedno ali odrade zadane serije i pošalju mi rezultate", ispričao je Bobby Rich i dodao kako su odmor i zdravi san podjednako važan dio njihove svakodnevne rutine, baš kao i vježbanje.

Osim toga David Beckham je poklonik ledenih kupki koje pospješuju cirkulaciju i oporavak od napora, čije je blagodati osjetio još dok se profesionalno bavio nogometom. S obzirom na njegov izgled, nije čudo da su se u kolektivnu svijest urezale fotografije njegovih kampanja za donje rublje, koje je David Beckham snimao godinama. I postao jedan od prvih profesionalnih sportaša koji se pred kamerama razodjenuo do gaća.

image

David Beckham 1996.

EDITORIAL/PROFIMEDIA
image

U kampanji za H&M 2015.

H&M/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
image

U kampanji za H&M 2015.

SUNSET BOX/ALLPIX PRESS/PROFIMEDIA
image

David Beckham 2016.

H&M/FERRARI/PROFIMEDIA H&M/FERRARI/PROFIMEDIA
image

U kampanji za satove Tudor, 2017.

TUDOR/FERRARI/PROFIMEDIA TUDOR/FERRARI/PROFIMEDIA
image

U kampanji za svoju liniju sunčanih naočala

MATTHEW BROOKES/EYEWEAR BY DAV/BEEM/PROFIMEDIA
Linker
02. svibanj 2024 09:18