Bravo!

Kakva godina za Tončija Stipanovića: Nakon olimpijskog srebra stigla i svjetska bronca

Splitski jedriličar na Svjetskom prvenstvu u Barceloni osvojio je bronačnu medalju u klasi laser.

Koja godina!!! - napisao je na svom instagram profilu naš jedriličar Tonči Stipanović nakon što je danas u Barceloni u popodnevnim satima osvojio brončanu medalju na Svjetskom prvenstvu u klasi 7 (bivši laser). A ovo mu je stvarno godina za pamćenje. Na ljetnim Olimpijskim igrama u Tokiju osvojio je srebrnu medalju i ponovio uspjeh iz 2016. s Olimpijskih Igara u Rio de Janeiru.

Ovaj sjajni jedriličar koji je karijeru izgradio u splitskom klubu Mornar u svojoj sportskoj karijeri osvojio je pregršt nagrada - četiri puta bio je Europski prvak, jednom Svjetski viceprvak, na Mediteranskim igrama osvojio je zlato i srebro, a uz dva Olimpijska srebra, sada ima i svjetsku broncu.

Sjajan Tonči: Ovo mu je druga olimpijska medalja, a u Splitu ga čekaju supruga i njihova dva najveća blaga

Najveća podrška

Ovom samozatajnom Splićaninu najveća podrška je njegova supruga Sandra s kojom je punih četrnaest godina, a par ima 4- godišnjeg sina Tina i desetomjesečnu kćerkicu Saru.

Sretna obitelj očito je najveća motivacija našem uspješnom jedriličaru koji spada u sam svjetski vrh jedriličarstva. A kako ima samo 36 godina nema sumnje da je pred njim još mnogo pobjeda i medalja.

Linker
16. travanj 2024 17:37