Screenshot: Instagram/Facebook
OGLASIO SE I HAJDUK

AFERA U HAJDUKU UOČI DERBIJA S DINAMOM Obrambena formacija postala hit na internetu: Goli do pasa kockaju, piju alkohol i lijepe pršut na čelo!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. prosinac 2018. 22:10

Nekoliko dana prije zatvaranja sezone i velikog derbija Dinama i Hajduka na Maksimiru, Poljud potresa neugodna afera.

Uoči nedjeljnog derbija na društvene mreže procurile su fotografije Hajdukovih nogometaša kako igraju poker, goli do pasa, uz alkoholna pića na stolu i pršutom na čelu, u ambijentu koji se nikako ne može nazvati sportskim.

Nije poznato kad su fotografije nastale, a u akciji su trojica hajdukovaca - stoper Stipe Vučur, te bekovi Andre Fomitschow i Stelian Filip, redom članovi obrambenog Hajdukovog bloka.

Screenshot: Instagram/Facebook
Filip Steliano

Ne treba posebno napominjati da su objave na društvenim mrežama izazvale brojne negativne komentare i osudu navijača Hajduka.

Nedugo nakon objave fotografija reagirali su iz Hajduka:

"Odmah po saznanju Hajduk je pokrenuo proces kojim će se ustvrditi sve okolnosti događaja kojemu svjedoče fotografije, te prema klupskom pravilniku, unutar Kluba sve ćemo propuste i sankcionirati".

Bijeli su kolo prije kraja prvog dijela sezone šesti na prvenstvenoj tablici, nisu uspjeli izboriti polufinale Hrvatskog kupa, a tešku misiju imat će na proljeće kada moraju pokušati izboriti to četvrto mjesto i pokušaj plasmana u Europu.

Utakmica Dinama i Hajduka na rasporedu je u nedjelju u 15 sati na Maksimiru.

Rezultati by SofaScore

Linker
18. travanj 2024 11:06