Football Soccer - Barcelona v Celta Vigo - Spanish La Liga Santander - Camp Nou stadium, Barcelona, Spain - 4/03/2017 - Barcelona's Lionel Messi gestures after scoring a goal. REUTERS/Albert Gea
REUTERS/Albert Gea

NIJE NA 'STAROG'

ARGENTINAC MOŽDA IMA NASLJEDNIKA, ALI 'MALI' UOPĆE NIJE NA 'STAROG' Messi 'junior' na utakmice Barce odlazi iz jednog jedinog razloga, a tata nije taj

AUTOR:
  • Sportske novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 14.03.2017. u 15:01

 • Jedan od najboljih nogometaša svih vremena, Argentinac Lionel Messi za urugvajsku je televiziju otkrio zanimljive detalje iz svog života.

  Osim što je propisno nasmijao svog suigrača Luisa Suareza otkrivši neke čudne navike koje ima prilikom odlaska na zahod, mali umjetnik s loptom također je govorio i o svojem najstarijem sinu Thiagu.

  Naime, kako kaže Leo, njegov sin na opće iznenađenje ne voli nogomet i iako povremeno zna otići na utamkice Barcelona, on ga pretjerano ne zanima.

  - On odlazi na utakmice samo zato što tamo dolaze njegovi prijatelji. Dolazi jer tamo odlazi Benja (Suarezov sin) i neko društvo iz škole, ali nije neki obožavatelj - kazao je Messi za svog Thiaga.