screenshot Instagram
EH, SADA JE SVE JASNO

ATRAKTIVNA SUPRUGA NOGOMETNE ZVIJEZDE OBJASNILA ZAŠTO JE NJEZIN DRAGI STALNO OZLIJEĐEN 'Snagu najviše troši na seks i onda na treninge ide umoran'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. prosinac 2018. 09:33

Bivša zvijezda Milana i Schalkea, Kevin-Prince Boateng koji trenutačno nastupa za talijanski Sassuolo već je neko vrijeme van terena zbog ozljede, a njegova atraktivna supruga Melissa Satta-Boateng odlučila je objasniti zašto je tome tako.

Melissa se našla u centru pozornosti talijanske javnosti nakon što je navijačima Sassuola, ali i ostalih klubova za koje je nastupao tijekom karijere objasnila zašto njezin suprug ima često problema s ozljedama.

Spomenuta je već ranije jednom prilikom šokirala javnost izjavom o instimnom životu, a sada je odlučila ponoviti stvar. Melissa je izjavila da se oni još uvijek seksaju sedam do deset puta tjedno i da je zbog toga Boateng često ozlijeđen.

View this post on Instagram

A post shared by Melissa Satta-Boateng (@melissasatta) on

- Razlog zbog kojeg je često ozlijeđen je da snagu najviše troši na seks i onda na treninge ide jako umoran. Seksamo se sedam do deset puta tjedno. Zbog toga često ima problema sa istegnućima - rekla je Melissa za italijanske medije.

View this post on Instagram

A post shared by Melissa Satta-Boateng (@melissasatta) on

Linker
15. travanj 2024 13:55