Instagram
PLIJENI POZORNOST

ATRAKTIVNA TENISAČICA U CENTRU PAŽNJE I KADA NEMA IGRE Pristala za naknadu izaći s obožavateljem, a onda mu ispunila i bizarnu želju

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. travanj 2020. 11:04

Kanadska tenisačica, 26-godišnja Eugenie Bouchard nedvojbeno zna kako ostati u centru pažnje čak i onda kada se tenis, kao i ostatak sporta u svijetu ne igra zbog pandemije koronavirusa. Ova nekad peta igračica svijeta na društvenim je mrežama vrlo aktivna, a često zna napraviti i potez kakvog već možemo prozvati - samo njoj svojstvenim.

Lijepa Kanađanka proteklih se godina, ruku na srce, više bavi nekom vrstom šoubiznisa pa se tim povodom ovoga puta odlučila na vrlo hrabru stvar. Naime, za vrijeme jednog prijenosa uživo na njenom Instagram-kanalu javio joj se jedan od obožavatelja koji ju je pozvao na spoj. Ona je, vjerovali ili ne, pristala izaći s dotičnim.

Bouchard je prijenos radila kako bi pomogla u skupljanju novca za zdravstvene radnike i one koji su na prvoj crti obrane od korone. Poznato je da je obožavatelj imena Bob donirao 500 dolara, a on se ponudio utješiti Genie koja je priznala da bi htjela imati dečka jer joj vrijeme izolacije teško pada.

Međutim, kasnije se ispostavilo da je obožavatelj Bob zapravo komičar Bob Menery. Kad je i Genie to shvatila, Menery je platio još tisuću dolara kako bi, na večeri koju su dogovorili, Bouchard naručivala jela na britanskom naglasku.

Tenisačica koja živi u Las Vegasu to je prihvatila, međutim nije poznato kada će "novi par" izaći jer je stanje u SAD-u glede korone poprilično kaotično.

Linker
19. travanj 2024 11:54