Ronald Gorsic / Hanza Media / Hanza Media
ČILEANAC POTJERAN IZ PRVE MOMČADI

BIJESNA HRVATICA MARTA Gospođa Fernandes poručila Modrima: 46 golova u tri godine. Od toga osam mjeseci ozlijeđen, ovo je hvala?! Hvala, Dinamo Zagreb

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 25. siječanj 2017. 13:26

Junior Fernandes trenira s Dinamom II, zasad se nije obratio javnosti, niti uživo niti na društvenim mrežama, nije komentirao protjerivanje iz prve momčadi.

Međutim, dok Čileanac šuti i radi, svjestan da bi neki krivi korak dao Dinamu povoda za novu kaznu i ‘udaranje po džepu’, javila se njegova supruga. Gospođa Fernandes, inače Hrvatica Marta, napisala je na svom profilu na Instagramu sljedeće: “46 golova u tri godine. Od toga osam mjeseci ozlijeđen, ovo je hvala?! Hvala, Dinamo Zagreb.”

Profil je nešto kasnije zaključala, valjda shvativši da bi tim komentarom mogla samo naštetiti svom dragom. Koji je već više puta bio na udaru svih Dinamovih trenera, i financijski kažnjen, i već jednom prebačen u drugu momčad...

Fernandes
Ronald Gorsic / Hanza Media / Hanza Media

Jest, imao je svojih briljantnih partija, zabio je i neke važne golove, ali ne treba zaboraviti i da je Dinamo njemu pomogao i otkupio ugovor od Leverkusena iako je bio teško ozlijeđen. Stoga, na odnos kluba prema njemu Fernandes se teško može požaliti.

Linker
20. travanj 2024 13:02