Screenshot: Instagram
NOĆNA MORA

'BILO JE KRVI NA PALUBI I POČELI SMO PANIČARITI' Bivši engleski reprezentativac otkrio kako su on supruga zamalo poginuli tijekom godišnjeg odmora

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. listopad 2019. 10:34

Bivši engleski nogometni reprezentativac Peter Crouch otkrio je kako je zamalo umro tijekom romantičnog putovanja na Sardiniju sa svojom suprugom Abbey Clancy.

U svojoj knjizi pod nazivom 'I, Robot: How to be a Footballer 2', koju serijski objavljuje The Mirror, Crouch otkriva kako su on i supruga jedva spasili živu glavu 2009. godine. Bilo je ljeto i par se gliserom usidrio pokraj obale, kada je došlo došlo do naglog pogoršanja vremena. Njima se zaglavilo sidro, a vjetar i valovi gurali su ih prema nazubljenim i nepristupačnim stijenama.

"Pokušao sam izvući sidro, ali se ono zaglavilo za nešto io nikako nisam uspijevao. Počeli smo paničariti. Vjetar je pojačavao i valovi su nas bacali na obalu koja je bila sva stjenovita", navodi Crouch.

OLBIA, ITALY - JUNE 17:  Abbey Clancy and Peter Crouch attend The Costa Smeralda Invitational Gala Dinner at Cala di Volpe Hotel - Costa Smeralda on June 17, 2017 in Olbia, Italy.  (Photo by Tullio M. Puglia/Getty Images for Professional Sports Group)
Tullio M. Puglia/Getty Images

Bivši napadač Tottenhama, Liverpoola, Portsmoutha i Stokea pokušao je vadičepom prerezati konop od sidra. To mu baš nije pošlo za rukom.

"Vrlo brzo sam imao puno ozljeda po prstima. Bilo je krvi na palubi i počeli smo još više paničariti. Sve se zamalo pretvorilo u horor", dodaje Crouch.

Taman kada je sxituacija postajala kritična i kada je Crouchu prijetilo razbijanje o stijene puklo je uže od sidra i dvojac je uspio otploviti u sigurnost.

"Ne znam jel bi poginuli ili ne da smo se razbili na stijene, ali to sigurno ne bi učinilo ništa dobro za moj dobar izgled", zaključuje Crouch u šaljivom tonu.

Linker
25. travanj 2024 10:49