Jackson Martinez
 Christopher Lee/Getty Image / Getty Images
NEK SE NAĐE

BIO JE ZVIJER, ZA NJEGA SU SE OTIMALI NAJVEĆI, A EVO GDJE JE DANAS Napadač dotaknuo 'dno', ali prije toga će u džep staviti još 12,5 milijuna eura

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. veljača 2018. 21:06

Bivši nogometaš Atletico Madrida i Porta, Kolumbijac Jacskon Martinez svojevremeno je mogao birati u kojem će klubu igrati. Još u vremenu kada je branio boje Porta za njega su se otimali sami velikani, ali najbrži je tada bio Atletico koji ga je na Vicente Calderon doveo za 38 milijuna eura.

Ipak, nakon kratke epizode u Španjolskoj Martinez je otišao put Kine, točnije u Guangzhou za 42 milijuna eura. Uslijedila je povreda i teški trenuci za Martineza te mnogo vremena provedenog izvan terena.

Nakon godine dana bez odigrane utakmice, polako je dosadio i prvom treneru Fabiju Cannavaru koji na njega više ne računa obzirom kako ga nije prijavio niti za prvenstvo niti za tamošnju Ligu prvaka.

Valja istaknuti kako je Martinez za Guangzhou odigrao 16 utakmica, postigao četiri pogotka i za to zaradio 25 milijuna eura. Također, do kraja ugovora ima i zagarantiranih dodatnih 12,5 milijuna.

Linker
25. travanj 2024 14:42