REUTERS
GDJE SI, BRATE DEJANE?

DEJAN LOVREN JAVNO 'SPUSTIO PRLJAVOM HARRYJU' I IZAZVAO URNEBES NA OTOKU Hrvatov nadimak za nesportski potez mjeseca postao apsolutni hit!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. svibanj 2018. 22:37

U borbi za najboljeg strijelca Premiershipa očito se ne biraju sredstva, a u glavnim ulogama su trenutno vodeći golgeter Mo Salah (31), njegov najveći konkurent Harry Kane (27), ali i naš Dejan Lovren. Hrvatski branič, naravno, nije kandidat za 'Zlatnu loptu', ali sigurno jest za najbolji nadimak ove sezone.

Lovren se, naime, sjajno našalio na račun zvijezde Tottenhama Harryja Kanea i njegovog nesportskog poteza protiv Stokea od prije nekoliko tjedana. Junak te utakmice trebao je biti Kaneov suigrač, Danac Christian Eriksen koji je u 2:1 pobjedi Tottenhama zabio oba gola, ali drugi mu je Kane doslovno 'oteo', tvrdeći da je dirao loptu prije ulaska u mrežu. Pogodak je na kraju pripisan Kaneu iako usporena snimka sugerira suprotno, a sada se u priču umiješao i Lovren prozvavši Kanea - Gospodinom Dodirom.

Priču je objavom na Instagramu zakuhao Lovrenov suigrač Mo Salah, nova nogometna zvijezda koja je jučer proslavila još jednu nagradu (proglašen je igračem godine u Engleskoj):

"Osjećam se vrlo sretnim jer sam osvojio još jednu nagradu u svojoj prvoj sezoni igranja s ovom velikom momčadi. Dejan Lovren, jesi li glasao za mene?", poslao je Salah Instagram poruku 'bratu Lovrenu', a ovaj je ispalio foru koja je preko noći postala hit na Otoku.

"Mo, moj je glas otišao 'Gospodinu Dodiru'. Ma, šalim se brate. Znaš već unaprijed moj odgovor", napisao je Lovren.

Novi Kaneov nadimak 'Mr. Touch' je s oduševljenjem prihvaćen i među navijačima, koje je očito duboko razočarao nesportski potez zvijezde Spursa.

Linker
25. travanj 2024 20:18