Screenshot
ON SE SJAJNO ZABAVLJA

DEJAN LOVREN OPET UZBURKAO DUHOVE Hrvat odgovorio kritičarima i poslao im 'modernu verziju bosanskog grba': 'Pažljivo pogledajte!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. svibanj 2018. 13:52

Rijetko se toliko pričalo o sucima kao protekla dva dana u Ligi prvaka, a na udaru su Real Madrid koji je uz malu pomoć sudaca izbacio Bayern, a sada i Liverpool, koji je uz poguranac slovenskog suca Damira Skomine izborio finale u uzvratu protiv Rome.

Dejan Lovren odigrao je na Olimpicu prolaznu partiju u prvom dijelu, unatoč ludom autogolu kojem je kumovao u 15. minuti, a uklopio se u blijedo izdanje cijele momčadi u drugom poluvremenu. Kod prvog gola Rome vidjeli smo situaciju koja se događa jednom 100 godina - Lovren je loptom u glavu napucao suigrača Milnera, i završilo je u mreži.

Roma je na kraju slavila 4:2, i ostala kratka za jedan gol, ali i pošteno suđenje - čak dva jedanaesterca mogao je i vjerojatno morao dosuditi Skomina, a lavina kritika sručila se na Slovenca i Liverpool, iako sami igrači nisu krivi za sudačke odluke.

Screenshot

Lovren je kritičarima odlučio odgovoriti u svom stilu - na Instagramu je objavio selfie iz aviona na povratku u Englesku, i posebnu poruku: "Hejteri, ovo je za vas, pažljivo pogledajte".

U donjem dijelu fotke nalazi se podignuti srednji prst, očita poruka za hejtere...

Linker
24. travanj 2024 02:55