Donna Vekić
 Foto: Tomislav Kristo / CROPIX
NOGOMETNO-TENISKA LJUBAV

DONNA VEKIĆ U LJUBAVNOJ VEZI S NAPADAČEM DINAMA? Najbolji igrač lige i popularna tenisačica 'uhvaćeni' u srdačnoj šetnji zagrebačkim Adventom

Dvoje poznatih, mladih i vrhunskih sportaša, čini se, vezuje puno više od pukog prijateljstva
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. prosinac 2019. 22:43

Godina na izmaku nogometaša Dinama i hrvatske reprezentacije gdje je postao nezamjenjivi član Dalićevih Vatrenih Brune Petkovića bila je burna, brza i zanimljiva. Burna jer je takav život sportaša i inače, zanimljiva jer je mlad i naočit sportaš uvijek u centru zbivanja gdjegod se pojavi, a brza... E pa, brza je bila i na sportskom ali i na privatnom planu.

Jer, dugo su Bruno i manekenka i bivša natjecateljica izbora za Miss Tea Slavica punili rubrike mnogih portala i tiskovina ne skrivajući svoju ljubavnu vezu. Dok prije nešto više od mjesec i pol dana atraktivna brineta iz bogate obitelji nije preko društvenih mreža objavila da je "Bruno Petković od sada slobodan dečko!"

Bruno se u međuvremenu nije oglašavao, barem ne javno, no izgleda da najbolji nogometaš godine u anketi tportala, provedenoj među kapetanima hrvatskih prvoligaša, neće dugo ostati 'slobodan dečko'.

Viđen je, naime, u srdačnoj šetnji u ženskom društvu zagrebačkim Adventom, gdje je svima jasno da se teško može proći nezapažen. Baš ta djevojka u njegovom društvu raspalila je maštu mnogim kibicima, jer se radi o atraktivnoj osječkoj tenisačici Donni Vekić, koja je ljetos prekinula dugogodišnju vezu sa 12 godina starijim švicarskim tenisačem Stanislasom Wawrinkom, koji se svojedobno učlanio i u NK Osijek, gdje je i Donnin tada Igor također jedan od članova.

Zagreb, 151119.
Hotel Esplanade.
Hrvatska tenisacica Donna Vekic na druzenju s novinarima.
Na fotografiji: Donna Vekic.
Foto: Tomislav Kristo / CROPIX
CROPIX

Ova 19. igračica svijeta utješila se kupnjom luksuznog apartmana od 70-ak kvadrata na 12 katu s pogledom na Azurnu obalu, u kneževini Monako, u luksuznom neboderu u centru Monte Carla, luksuznih nebodera u centru grada. Uzgred, Donna s još nekim partnerima planira u sljedeće dvije godine izgraditi sportski teniski centar u Osijeku vrijedan 62,5 milijuna kuna.

Zagreb, 221119. 
Stadion Maksimir.
Hrvatski Telekom Prva liga, 1.HNL, 16.kolo, seniori, utakmica: GNK Dinamo - HNK Hajduk.
Na fotografiji:   Bruno Petkovic.
Foto: Damir Krajac / CROPIX
Foto: Damir Krajac / CROPIX

Rađa li se to nova nogometno-teniska ljubav u Hrvatskoj pokazat će dani što slijede. I uzgred, ne bi to bilo prvi takav par, jer prije 20 godina su maštu javnosti golicali tada svojom vezom naš najbolji nogometaš Davor Šuker i vrhunska tenisačica Iva Majoli...

Linker
24. travanj 2024 22:58