Tottenham trening
Tony Marshall/Getty Images / Getty Images

IGRAČI OTIŠLI PRIJE INCIDENTA

DRAMA U KAMPU ENGLESKOG VELIKANA! PRONAĐENA BOMBA, EVAKUIRANI I LJUDI IZ OBLIŽNJIH KUĆA Zatvorene okolne ceste, još postoji mogućnost za opasnost

AUTOR:
  • Edi Džindo

 • OBJAVLJENO:
 • 29.09.2017. u 20:16

 • Velika opasnost dogodila se u trening kampu engleskog premierligaša Tottenham Hotspura u Enfieldu. Danas popodne pronađena je neaktivirana bomba iz Drugog svjetskog rata unutar kampa te su odmah svi djelatnici kluba u kampu evakuirani.

  Također su evakuirani i građani iz obližnjih kuća te su zatvorene sve ceste koje vode do kampa radi mjera opreza.

  Specijalisti za otklanjanje eksploziva su ubrzo došli u kamp te su u roku od dva sata uspjeli iznijeti bombu koja je, tvrde, imala potencijalnu mogućnost za aktivaciju.

  Soccer Football - Premier League - West Ham United vs Tottenham Hotspur - London Stadium, London, Britain - September 23, 2017 Tottenham's Christian Eriksen celebrates scoring their third goal with team mates Action Images via Reuters/Matthew Childs EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or
  Action Images via Reuters
   

  - Trenutno nema opasnosti, no mogli bismo obaviti detaljan pregled kampa kako se ovakvi slučajevi ne bi ponavljali – kazao je jedan od zaposlenika u trening kampu Tottenhama.

  U trenucima najveće opasnosti igrači Spursa su bili na putu prema Huddersfieldu zbog sutrašnje gostujuće utakmice u 7. kola Premiershipa koja je na rasporedu u 13.30.