REUTERS/Jorge Luis Plata
NIKAD KRAJA SKANDALIMA

'DROGIRALI SMO SE ZAJEDNO!', LEGENDARNI MARADONA I OVAJ PUT BEZ DLAKE NA JEZIKU Prozvao političare i predsjednike kompanija: 'I djeca su im narkomani'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. listopad 2018. 10:24

Legendarni argentinski nogometaš Diego Armando Maradona trenutno trenira slabo poznati meksički klub Dorados de Sinaloa, ali i dalje ne prestaje puniti novinske stupce. U nedavnom intervjuu novinari su ga tražili da prokomentira svoju ovisnost o drogama.

"Mislim da me grijesi iz prošlosti više ne progone toliko, ali znate što?", izjavio je za argentinski portal Infobae, "U Argentini mnoga poznata lica skrivaju svoje pravo 'ja', mnogi se od njih pretvaraju da su sveci, a ustvari konzumiraju kvalitetne droge. Zapravo, da budem do kraja iskren, drogirali smo se zajedno!", šokirao je novinare proslavljeni Mali zeleni, ali nije se na tome zaustavio:

Soccer Football - Ascenso MX - Dorados v Cafetaleros - Estadio Banorte, Culiacan, Mexico - September 17, 2018   Dorados coach Diego Maradona during a press conference after the match   REUTERS/Cristian Santos
REUTERS/Cristian Santos

"Mnogima su od njih i djeca narkomani. Ljudi o kojima govorim su ugledni političari i predsjednici velikih kompanija. A onda mene navode kao loš primjer!", bez dlake na jeziku bio je Maradona i na kraju zaključio:

"Vrijeme je najbolji sudac, ono će na kraju pokazati jesam li bio u pravu. Vidjet ćete."

Linker
22. travanj 2024 08:01