POZNATO I IME NOVOG BRANDA

EKSKLUZIVNO U SN-U Predivna Mateova zaručnica Izabel u Madridu otvara trgovinu kakvu bi poželjela svaka mama na svijetu

Piše: Miho DobrašinObjavljeno: 27. listopad 2016. 10:04

Djevojka hrvatskog nogometnog reprezentativca Matea Kovačića, 22-godišnja Izabel Andrijanić odlučila je zajedno sa sestrom Ivanom otvoriti trgovinu organskih, prirodnih proizvoda za bebe u Španjolskoj, piše portal Don Balon Rosa.

To je ujedno potvrda da vezni igrač Real Madrida želi ostati u španjolskoj prijestolnici do ljeta 2021. godine, kada mu istječe ugovor, a možda i dulje, iako se ljetos nagađalo o njegovu mogućem prelasku ili posudbi u talijanske klubove Juventus ili Milan.

Veza začeta u crkvi

Izabel, koja još uvijek studira ekonomiju, došla je na ideju otvaranja trgovine provodeći vrijeme sa svojom malom nećakinjom Lucijom. Projekt je u pripremi nekoliko mjeseci a trgovina će se zvati Lunilou. Iako je zasad nepoznata lokacija, za pretpostaviti je da će biti u Madridu, na čijem sjeveru Kovačić igra utakmice i trenira te živi u zatvorenom urbanističkom naselju.

A photo posted by Izabel Andrijanic (@izabelandrijanic) on

U trgovini će se, među ostalim dječjim potrepštinama, prodavati lanena roba za bebe proizvedena od biljaka koje nisu uzgajane i zalijevane kemikalijama i štetnim pesticidima. Takvi proizvodi ne štete zdravlju te ih podupiru udruge za zaštitu okoliša.

Španjolski portal napominje da je 22-godišnji Kovačić jako sretan zbog njena poduzetničkog pothvata, a da ona ne želi biti jedna od uzdržavanih supruga nogometaša. Andrijanić se, pak, u kolovozu 2015. pojavila u prvom redu svečane lože stadiona Santiago Bernabeu prilikom predstavljanja Kovačića kao novog igrača. Nakon toga su se španjolski mediji zainteresirali za nju spominjući njenu fizičku ljepotu.

Screenshot: Instagram

Izabel i Mateo su se upoznali u Crkvi svetog Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima a početkom 2010. počeli ljubavnu vezu koja bi se uskoro mogla pretočiti u vjenčanje, pisao je magazin Story u ožujku ove godine, napomenuvši da su se zaručili.

#topgun

A photo posted by Izabel Andrijanic (@izabelandrijanic) on

Vjenčanje je u lipnju

Nogometaš je bio ministrant, a njegova zaručnica pjevala je u zboru. Ljetos su nakon Europskog prvenstva boravili u Dubrovniku a Kovačić je od dolaska u Madrid objavljivao zajedničke fotografije kada bi ga ona posjetila.

Vjenčanjem u lipnju iduće godine, u crkvi u kojoj su se upoznali, te otvaranjem njene trgovine nastavio bi se njihov zajednički život u Madridu, a ideju je ovaj mjesec dodatno osnažilo uvrštavanje Kovačića u prvu postavu Real Madrida gdje koristi izostanak ozlijeđenih veznih igrača.

#thecityofcinema

A photo posted by Izabel Andrijanic (@izabelandrijanic) on

Linker
17. travanj 2024 00:27