Wanda Nara
 REUTERS/Stefano Rellandini / REUTERS
MANEKENKA U NOGOMETU

FATALNA WANDA IZLUĐUJE ČELNIKE EUROPSKOG VELIKANA Jedan od najboljih napadača svijeta ne želi potpisati novi ugovor, a iza svega stoji Argentinka

Piše: Damir DobrinićObjavljeno: 13. siječanj 2019. 09:19

Fatalna je ta Wanda Nara, 32-godišnja argentinska manekenka, koja u posljednje vrijeme drma talijanskim nogometnim tržištem. Odlučila se baviti i menadžerstvom i zasad u svojoj ergeli ima samo jedno skupocjeno grlo. Wanda je od 2014. gospođa Icardi, a njen muž Mauro konce svoje karijere prepustio je rukama supruge. I tim potezom izludio čelnike milanskog Intera, kluba u koji je bivši polaznik La Masije, Barcelonine nogometne škole, stigao još 2013. iz Sampdorije za danas pomalo smiješnih 13 milijuna eura.

- Produženje ugovora Icardija i Intera danas je vrlo daleko. Nismo još ni blizu dogovora, jer nam Inter nije poslao zadovoljavajuću ponudu - objasnila je Wanda.

La Gazzetta dello Sport objavila je da su nezadovoljni čelnici Intera od Icardija čak zatražili da promijeni agenta, na što je Argentinac ljutito reagirao preko Twittera.

Duplo veća plaća

- Otkud dolaze te priče, kako je moguće da Gazzetta piše takve gluposti? Želim istaknuti da sam vrlo, vrlo sretan i zadovoljan s poslom koji smo dosad napravili. Iz tog razloga, uvijek će Wanda Icardi biti ta koja se brine o meni i mojim interesima do kraja karijere - jasna je Icardijeva poruka.

Soccer Football - Champions League - Group Stage - Group B - Inter Milan v Tottenham Hotspur - San Siro, Milan, Italy - September 18, 2018  Inter Milan's Mauro Icardi celebrates scoring their first goal with Radja Nainggolan  REUTERS/Alberto Lingria      TPX IMAGES OF THE DAY
REUTERS/Alberto Lingria

Icardi, 25-godišnji napadač rođen u Rosariju, u Interu prema ugovoru koji vrijedi do 2021. godine, godišnje zarađuje 4,5 milijuna eura. Njegova supruga traži udvostručenje tog iznosa, a Inter je na stol stavio ponudu od sedam milijuna eura. Tako barem tvrde talijanski izvori...

- Ne poričem da se u svakom trenutku možemo dogovoriti, ali danas se to ne čini izglednim. Nije logično obnoviti ugovor za novac koji Mauro već sada zarađuje. Vjerujemo da on zaslužuje više. Neki veliki klubovi se zanimaju za Maura, dva najvažnija kluba u Španjolskoj s kojima imamo vrhunske odnose, plus po jedan engleski i francuski klub - rado je novinarima otkrila Wanda.

Neki na Apeninima tvrde da je Icardiju, ili Wandi, ili oboje, dosta života u Milanu i da je pala odluka da je vrijeme za selidbu. U ugovoru postoji odštetna klauzula od 110 milijuna eura za strane klubove, koja, prema nekim izvorima, vrijedi samo od 1. do 15. srpnja. A ta četiri kluba koja Wanda spominje kao interesente za njenog muža su Barcelona, Real Madrid, Chelsea, i PSG.

Bookmakeri kao glavnog favorita za Icardijevu novu destinaciju vide Chelsea, s time da u njihovoj ponudi jako dobro kotira i Manchester City.

- Želim svim navijačima koji čitaju pseudonovinare, koji pišu bez ikakvih saznanja o realnoj situaciji, da će se moje produženje ugovora dogoditi kad Inter pošalje korektnu ponudu za mene. Tek tada možemo pričati o produženju, kada istina preuzme mjesto laži koje se sada šire - još je jedna Icardijeva poruka.

Soccer Football - Serie A  - Chievo Verona v Inter Milan - Stadio Marc'Antonio Bentegodi, Verona, Italy - December 22, 2018  Inter Milan's Mauro Icardi and Radja Nainggolan before the match     REUTERS/Alberto Lingria
REUTERS/Alberto Lingria

Messijev ‘embargo’

Odigrao je za Inter dosad 204 utakmice, zabio 120 golova i asistirao 25 puta. Od prosinca je njegova vrijednost na Transfermarktu dosegla rekordnih 100 milijuna eura, što ga svrstava među deset najskupljih napadača svijeta. Icardijevo nogometno znanje i mogućnosti nisu upitne, no problem je svakako njegovo ponašanje. Za reprezentaciju Argentine odigrao je u karijeri tek osam utakmica, ne zbog manjka kvalitete, već zbog manjka popularnosti. Iako Wanda tvrdi “Mauro je odrasao u Barceloni i blizak je prijatelj s Leom Messijem”, jasno je da je upravo Messi kao glavni i odgovorni Gaučo u svlačionici Albicelestea odlučio da Icardi ne ide na Svjetsko prvenstvo u Rusiju prošle godine.

- U argentinskoj nacionalnoj vrsti trenutačno vlada začarani krug, a Icardi očito nije njegov dio - svoje je misli s novinarima prije SP-a podijelio Hernan Crespo, bivši napadač Argentine i Intera.

Je li i za to kriva Wanda? Moguće, s njom je sve moguće.

Linker
25. travanj 2024 13:24