LONDON, ENGLAND - MAY 25: Boris Becker during the ATP Media Breakfast at The Shard on May 25, 2017 in London, England. (Photo by Patrik Lundin/Getty Images)
Patrik Lundin/Getty Images

SUD IZREKAO PRESUDU

FINANCIJSKI SLOM NEKADAŠNJEG NAJBOLJEG TENISAČA SVIJETA Bio je na samom vrhu i zarađivao milijune, a danas je potpuno bankrotirao!

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 21.06.2017. u 14:49

 • Proslavljeni bivši tenisač Boris Becker je i službeno bankrotirao.

  Odvjetnici 49-godišnjeg proslavljenog Nijemca, bivšeg najboljeg svjetskog tenisača i trostrukog osvajača Wimbledona, pojavili su se danas na Visokom sudu u Londonu i tražili 'posljednju priliku' za plaćanje dugotrajnog duga.

  Međutim, sutkinja Christine Derrett, koja se prisjetila da je nekad gledala Beckera kako igra na Centralnom terenu All England Cluba, zaključila je da ne postoje dokazi da ne postoje dokazi o kreditnoj sposobnosti nekadašnjeg njemačkog asa i da će svoje dugove moći otplatiti uskoro. Stoga je odbacila zahtjev za odgodom plaćanja duga.

  "Sa žaljenjem moram proglasiti bankrot", zaključila je Derrett.

  "On ostavlja dojam čovjeka sa zakopanom glavom u pijesku", dodala je sutkinja.

   

  Koliko je točno Beckerov nagomilani dug zasad nije poznato.

  Tijekom super bogate karijere Becker je osvojio ukupno šest Grand Slam naslova, a procjenjuje se da je od turnirskih nagrada i sponzorskih ugovora zaradio oko 57 milijuna eura.

  Iz drugih medija