Rio Ferdinand
 Fred Duval/Getty Images / Getty Images
DOBRO GA JE ZAPAMTIO

FOTO: JEDAN OD NAJVEĆIH BRANIČA IKAD ODUŠEVIO OBJAVOM UOČI SUDARA DIVOVA NA NOU CAMPU Pogledajte fotografiju kojom je do suza nasmijao internet

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. travanj 2019. 19:28

Nogometaši Barcelone i Manchester Uniteda večeras igraju uzvratnu utakmicu četvrtfinala Lige prvaka na Nou Campu. Katalonci su na Old Traffordu stekli minimalnu, ali vrijednu prednost od 1:0 i za vjerovati je kako će na svom stadionu u konačnici izboriti veliko polufinale.

Ipak, u prilog tome da 'vragove' ne treba unaprijed otpisivati ide i činjenica da su izabranici Ole Gunnara Solskjæra u četvrtfinalu protiv PSG-a u Parizu nadoknadili čak dva pogotka zaostatka i tako izborili okršaje protiv Barce.

Znaju dobro u Manchester otkud im prijeti najveća opasnost uoči večerašnjeg okršaja, a to je naravno Lionel Messi koji im je i ranije znao nanositi teške udarce, točnije u dva finala u kojima je zabijao pogotke i u konačnici donosio trofeje.

Ovog puta na svojem Twitter profilu oglasio se bivši stoper Uniteda Rio Ferdinand koji se prisjetio svojih deula s argentinskim čarobnjakom. Veliki stoper postavio je sliku sebe i Messija otrpije 11 godina u čijem potpisu stoji - 'molim te idi tamo' i time nasmijao sve na društvenim mrežama.

Linker
18. travanj 2024 06:45