Gabriele Maltinti/Getty Images / Getty Images
BRZO ULAZI U LEGENDU

FOTO: 'KAKAV JE OVO LIK!'; 'NE POSTOJI NITKO JAČI OD TEBE' Pogledajte kakvom je ludom fotkom najveći zabavljač Vatrenih oduševio navijače!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. studeni 2018. 23:50

Inter je razbio Genou koju vodi hrvatski trener Ivan Jurić. Nerazzurri su slavili sa 5:0 na San Siru, a briljirao je Gagliardini, koji je dva puta zatresao gostujuću mrežu. Ivan Perišić i Marcelo Brozović krenuli su od prve minute, a igru su napustili u 76. odnosno 87. minuti, dok je Šime Vrsaljko ostao na klupi.

Ovim se trijumfom, sedmim uzastopnim u ligi, Inter vratio na drugu poziciju i bodovno se izjednačio s Napolijem, a talijanski mediji su dan poslije ponovno puni hvale na račun hrvatskog reprezentativca Marcela Brozovića.

Gazzetta tako piše da je 'Brozović bio začetnik svega dobroga u igri Intera'.

"Opet je bio odličan kao i protiv Lazija u Rimu. Neki igrači si uzmu poneku utakmicu i tankiraju, ali ne i Hrvat. Njegovo vođenje igre je opet bilo briljantno, a u Joau Mariju i Gagliardini je našao sjajne suigrače", niže pohvale ugledni talijanski dnevnik.

A Broz se nakon visoke pobjede ponovno oglasio na Instagramu i ovoga puta navijače oduševio ludom fotografijom iz hodnika svoga stana u Milanu. Najveći zabavljač među Vatrenima odjenuo je kostim krokodila i slikao se u pozi koju je prvi put izveo na Camp Nou, kada se bacio iza Interovog živog zida i tijelom blokirao slobdni udarac Luisa Suareza.

Dobio je, naravno, more komentara oduševljenih navijača u stilu 'kakav je ovo lik', 'najbolji si', 'ne postoji nitko jači od tebe'... I vjerojatno su svi u pravu.

Trener Intera blistao nakon pobjede: Sada je pokazao što znači momčadi

Luciano Spalletti je bio oduševljen pristupom svoje momčadi.

- Ovo je primjer kako moramo ući u utakmicu, ekipa je imala pravi pristup, a pljesak nakon utakmice najveća nam je satisfakcija. Gagliardini? Istina, nije na popisu za Ligu prvaka, ali sada je pokazao što znači momčadi. U službi je ekipe i to je vrijedno divljenja. Uglavnom, ne smijemo sada posustati, već nastaviti u istom ritmu - istaknuo je Spalletti.

Linker
19. travanj 2024 02:52