screenshot
SVE JE PODNIO S OSMIJEHOM

FOTO: LOVRENU SE TRIPUT DOGODILO ONO ŠTO SVAKI NOGOMETAŠ NAJMANJE VOLI! Suigrači popadali od smijeha, evo zašto je Vatreni postao viralni hit

Piše: Mihovil MekićObjavljeno: 11. ožujak 2019. 12:54

Momčad Liverpoola je u sklopu 30. kola engleske Premier lige stigao na domaćem terenu do pobjede protiv Burnley 4:2 i tako ostali u mrtvoj utrci za naslov prvaka s Manchester Cityjem.

Gosti su poveli preko Westwooda (6), no Firmino (19) i Mane (29) su do odlaska na odmor preokrenuli rezultat, da bi u nastavku prvo Firmino (68) svojim drugim golom povisio na 3-1. U sudačkoj nadoknadi Gudmundsson (90+1) je prvo smanjio na 3-2, da bi Mane (90+3) svojim drugim pogotkom postavio konačni rezultat.

Hrvatski nogometni reprezentativac utakmicu je odlgedao s klupe za rezerve, a valja izdvojiti jedan zanimljivi gtrenutak s poluvremena koji je postao hit na društvenim mrežama.

Naime, Lovren se na poluvremenu zagrijavao s ostatkom momčadi koja mu je priuštila nešto čemu se definitivno nije nadao. Naime, većina onih koji igraju nogomet makar i rekreativno zna koliko je bolno kada lopta prođe kroz noge, a to se našem reprezentativcu dogodilo čak triput u razmaku od samo nekoliko sekundi.

screenshot

Igrale su rezerve Redsa popularnu 'ševu', Lovren se tom prigodom nalazio u sredini pokušavajući presjeći dodavanja, a suigrači su mu čak triput 'prodali tunel'. Divock Origi i Xherdan Shaqiri su, nakon što im je to i treći put pošlo za nogom, od smijeha popadali po travnjaku.

Rezultati by SofaScore

Linker
19. travanj 2024 16:07