Vladimir Dugandzic / CROPIX
STRAŠAN ODGOVOR

FOTO: MA, APSOLUTNI KRALJ! VATRENI ODUŠEVIO KOMENTAROM NA DRUŠTVENIM MREŽAMA KOJI JE SVE NASMIJAO DO SUZA Bolje od ovoga jednostavno ne može

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. veljača 2018. 15:00

Hrvati su u subotu bili raspucani u Bundesligi, a prvi je golijadu otvorio Ante Rebić u utakmici Eintrachta i Kölna. Početak protiv fenjeraša protekao je apsolutno u dominaciji Eintrachta, Chandler je već u samom uvodu promašio veliki zicer, potom je Rebić zabio gol nakon odlične asistencije Luke Jovića.

Hrvatskom reprezentativcu bio je to peti gol ove sezone u Bundesligi. Chandler je potom pogodio i vratnicu. U nastavak su gosti ušli puno bolje, izjednačio je Terrode iz jedanaesterca. No, odgovor Eintrachta bio je žestok, od 56. kada su gosti izjednačili, do 66. minute zabili su tri gola, sjajno je u tom razdoblju igrao Wolff, s dvije asistencije i pogotkom srušio je snove Kölna u povoljan ishod.

Ipak, osim vrijednog pogotka hrvatski je reprezentativac oduševio i na društvenim mrežama tri dana ranije kada je također bio strijelac jednog od pogodaka kojim je momčad Enitrachta osigurala polufinale Kupa. Naime, nakon što se Ante na svojem službenom Instagram profilu zahvalio navijačima na podršci, jedan od komentara na objavu bio je 'Great game, keep on going mate', a odgovor Vatrenog bio je antologijski.

screenshot Instagram

Linker
24. travanj 2024 16:49