TOTALNO U ŠOKU!

FOTO: MLADA ATLETIČARKA DVOJNICA JE PLAYBOY DJEVOJKE 'Prestanite me gnjaviti svojim golim fotografijama, ne mogu se koncentrirati na Olimpijske igre!'

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 07.03.2020. u 10:55

 • Laura Müller je 24-godišnja njemačka atletičarka koja se u miru i tišini sprema za Olimpijske igre u Japanu. No ovo "u miru i tišini" iznenada se drastično poremetilo i ona je odlučila javno istupiti i zamoliti "fanove" da joj više ne šalju fotografije svojeg - golog tijela i sličnih organa!

  Naime, postoji još jedna Laura Müller. Ona ima 19 godina i još je popularnija od pet godina starije sportašice. Ona je djevojka popularnog njemačkog pjevača Michaela Wendlera (koji je skoro 30 godina stariji od nje), no ono još puno bitnije za ovu priču, onda se početkom godine - fotografirala za Playboy!

   

  Nije nemoguće, posebice u Njemačkoj, pronaći dvije djevojke istog imena, no u ovom slučaju postoji još jedan element - nevjerojatno su i slične.

  Naravno, brojni su zabunom stigli na krivi Instagram profil i tamo su "napali" mladu atletičarku, koja tako nema sav potreban mir uoči priprema za Olimpijske igre u Japanu.

  "Dobila sam putem pošte zahtjeve za autogramima sa svojom golom fotografijom. Moja majka je sve to bacila u smeće. Kod ovakvih situacija si negdje između osjećaja užasa i smijanja. Dobila sam i brojne nepristojne fotografije golih muškaraca", otkrila je atletičarka.

   

  Iz drugih medija