Screenshot: Instagram
UISTINU SU ZANOSNE

FOTO: NIKAD ATRAKTIVNIJE! POGLEDAJTE KAKVIM SU VRUĆIM FOTKAMA FANOVE RASPAMETILE SLAVNA TENISAČICA I DONNA VEKIĆ 'Ti si tako predivna i tako seksi'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. studeni 2019. 16:43

Kad ne igra tenis, Caroline Wozniacki putuje. U predahu od naporne sezone danska se tenisačica nalazi na Barbadosu u društvu svog supruga Davida Leeja.

Nakon što se u polufinalu završnog Mastersa u Pekingu oprostila porazom od Naomi Osake, to je nije omelo da ode na medeni mjesec na Barbados i da s toga mjesta u javnost odasla nekoliko provokativnih fotografija.

Dankinja i Lee trebali su na medeni mjesec prije mjesec i pol dana, ali zbog njenih sportskih obveza na put su se odlučili tek sada. Pokazala je tako Wozniacki svoj kupaći kostim s natpisom "wife life" koji neodoljivo podsjeća na izdanje Pamele Anderson iz popularne TV-serije Baywatch.

View this post on Instagram

Surfs up!

A post shared by Caroline Wozniacki (@carowozniacki) on

Nešto kasnije od Caroline Wozniacki, svojim se odmorom nakon teniske sezone na društvenim mrežama pohvalila i hrvatska tenisačica Donna Vekić. Kaže da je još malo dijeli do početka priprema za novu sezonu, a svaki slobodan trenutak koristi za uživanje koje je slikovito opisala.

Linker
16. travanj 2024 13:47