CROPIX
'IMAMO SVE ŠANSE ZA POBJEDU'

FOTO: PREKRASNA GESTA DINAMOVACA DAN UOČI VELIKOG DERBIJA Prvaci posjetili pučku kuhinju u Zagrebu, Bjelica najavio Hajduk: 'Sve najviše ovisi o nama'

Piše: Nikola LipovacObjavljeno: 15. prosinac 2018. 15:05

Dan prije utakmice s Hajdukom četiri Dinamova nogometaša i trener Nenad Bjelica posjetili su pučku kuhinju Družbe sestara milosrdnica Sv. Vinka Paulskoga u Gundulićevoj.

S obzirom na predbožićno razdoblje, igrači su sudjelovali u podjeli obroka za ručak, a u dogovoru sa sestrama Mario Gavranović, Damian Kadzior, Mislav Oršić i Mario Šitum podijelili su potrebitima Krašove čokolade, porazgovarali s onima koje zanima nogomet, a Bjelica je odlučio dati i novčanu donaciju. Bila je to još jedna u nizu humanitarnih akcija “modrih” ove godine, ali i dodatni poticaj osvješćivanju poniznosti kad im najbolje ide.

Zagreb, 151218.
Gunduliceva 12.
Nogometasi NK Dinama podijelili su korisnicima pucke kuhinje obroke i cokolade.
Na fotografiji: Nenad Bjelica, Mario Gavranovic, Damian Kadzior, Mislav Orsic.
Foto: Darko Tomas / CROPIX
CROPIX
Dinamovce je dočekala časna sestra Mirna

- Hvale vrijedna akcija kluba, ganut sam ovim što sam vidio, pomažemo koliko možemo - rekao je Bjelica pa se posvetio najavi nedjeljnog derbija s Hajdukom u Maksimiru (15.00).

- Želimo pobijediti, završiti sezonu onako kako smo igrali cijelu jesen. Imamo dovoljno energije za to. Istrčat će momčad koja će u nedjelju biti u najboljem stanju. Ima nekoliko igrača koji su nepotpuno zdravi, no na teren ćemo poslati samo zdrave, vjerujem da ćemo na kraju slaviti.

* Koliko Hajduk može biti opasan s obzirom na to da “nema što izgubiti”?

- Uvijek momčad koja je manje opterećena može biti opasna. Imaju puno mladih igrača koji neopterećeno mogu ući u utakmicu. Vidjet ćemo kako će to izgledati, no najviše uvijek ovisi o nama, stoga vjerujem da ako moja momčad bude na razini na kakvoj smo navikli naše navijače ove jeseni, mislim da imamo sve šanse za pobjedu.

* Kolega koji ne zna da Maksimir ima grijani teren pobojao se da teren neće biti idealan...

- Mislim da će biti idealan. Barem u dobrom stanju. Teren se grije, bit će dobar za igru kao što je bio i protiv Anderlechta. Mislim da je u prvom ovosezonskom derbiju veći problem bila bura nego što će ovaj put biti travnjak - poručio je Bjelica.

Upitni su Stojanović, Leovac i Ademi, dok Rrahmani ima tri javne opomene.

Linker
27. travanj 2024 00:39