DUBAI, UNITED ARAB EMIRATES - JANUARY 28: Tiger Woods of United States in action during the Champions Challenge as a preview for the 2014 Omega Dubai Desert Classic on January 28, 2014 in Dubai, United Arab Emirates. (Photo by Francois Nel/Getty Images)
Getty Images / Getty Images

TEŠKI TRENUCI

FOTO: UHAPŠEN TIGER WOODS! Životni pad nekadašnjeg broja 1 u svjetskom golfu, završio iza rešetaka zbog teškog pijanstva i zapanjio svojim izgledom

AUTOR:
  • Jutarnji.hr

 • OBJAVLJENO:
 • 29.05.2017. u 18:15

 • Tiger Woods, nekadašnji broj 1 u svjetskom golfu, uhićen je u ponedjeljak pod optužmom da je vozio pijan, javlja Jutarnji list.

  Woods je uhićen na području Jupitera, otoka u američkoj saveznoj državi Floridi na kojemu Woods živi. Priveli su ga oko 3 sata u noći po lokalnom vremenu.

  Nakon osmosatnog pritvora, Woods je pušten na slobodu.

  Policija je objavila i fotografiju nakon njegova uhićenja, na kojoj Woods izgleda prilično umorno i ima velike podočnjake.

  Jupiter police

  Ovaj incident dolazi u nezgodno vrijeme po Woodsa jer se očajnički želi vratiti na golferski tron poslije brojnih skandala koji su mu obilježili karijeru, a koji su kulminirali burnim razvodom 2009. godine. U to se doba mrtav pijan autom zabio u drvo, ali policija ga na kraju nije kaznila.

  Trenutno se oporavlja od operacije leđa, a na turnirima nije sudjelovao od veljače.