Screenshot
'ISPOD JEDNE RUKE LJUBAV...'

FOTO: ZVIJEZDA DINAMA OBJAVILA ROMANTIČNU FOTOGRAFIJU S DVIJE NAJVEĆE LJUBAVI, A ONDA SE U PRIČU UMIJEŠAO - ON 'Ti znaš da te volim'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. travanj 2019. 00:42

Dinamo je u Koprivnici protiv Slaven Belupa osigurao jubilarnu 20. titulu prvaka Hrvatske! Važna je to bila utakmica za Modre, a Nenad Bjelica pristupio joj je upravo onako kako i dolikuje - kao utakmici koja donosi naslov prvaka. Zato je Dinamov trener poveo iz Zagreba čitavu momčad, odnosno čak 27 igrača. Svi oni koji su u krugu momčadi, koji su dali svoj obol naslovu. I oni koji nisu mogli igrati, koji nisu bili u kadru odlukom trenera, svi su došli u Koprivnicu.

Jedan od igrača koji je među najzaslužnijima za ovosezonski trijumf, a koji igrom slučaja nije dobio priliku protiv Farmaceuta, bio je i napadač Dinama i švicarske reprezentacije Mario Gavranović.

Napadač Modrih je nakon susreta objavio emotivnu poruku posvećenu trudnoj supruzi Aniti, a zatim sve dobro nasmijao začinivši ju duhovitom opaskom o suigraču Hajroviću:

"Ispod jedne ruke ljubav, držim je svaki dan, ispod druge ruke pehar svake godine, a iza Izet Hajrović koji mi kvari sliku", napisao je Gavranović i pobrao simpatije na Instagramu.

Nije dugo trebalo čekati na odgovor, miljenik navijača Hajro je uzvratio:

"Znaš da te volim".

Linker
14. travanj 2024 10:15