REUTERS
MALA ZABUNA

FRANCUSKI REPREZENTATIVAC OTKRIO KAKVU JE GREŠKU NAPRAVIO PRED HRVATSKOM PREDSJEDNICOM NAKON FINALA 'Jesi li ti glup? Pa to nije Hrvatska, nego Grčka'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. siječanj 2019. 19:59

Francuska televizija TF1 u srijedu je premijerno prikazala dokumentarni film o zlatnoj generaciji svojih nogometaša koja je predvođena izbornikom Didierom Deschampsom osvojila Svjetsko prvenstvo u Rusiji, pobjedom protiv Hrvatske u velikom finalu (4:2).

Zanimljivu anegdotu s dodjele medalja ispričao je francuski reprezentativac i branič Marseillea Adil Rami. Predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović bila je prisutna na ceremoniji dodjele medalja zajedno s predsjednicima Rusije i Francuske, Vladimirom Putinom i Emmanuelom Macronom, i srdačno je na velikom uspjehu čestitala i reprezentativcima Hrvatske i Francuske.

Stasiti stoper koji je Svjetsko prvenstvo proveo na klupi za rezerve otkrio je što mu je tog povijesnog 15. srpnja u Moskvi rekla hrvatska predsjednica, ali i kakvu je on grešku napravio.

"Nakon finala Svjetskog prvenstva, predsjednica Hrvatske me je pogledala i rekla 'lijepi brkovi'", otkrio je Rami čiji su zaštitni znak zaista posebni brkovi, a onda dodao:

"A ja sam joj odgovorio - Ja jako volim Mykonos. Ne znam zašto, ali uvijek sam miješao Grčku i Hrvatsku. Ona mi je odgovorila sa 'hvala vam", tvrdi Rami.

Napadač Francuske Olivier Giroud odmah je objasnio Ramiju kakvu je grešku napravio.

"Olivier me je odmah pogledao i rekao: Jesi li ti glup? Mykonos je u Grčkoj", prisjetio se 33-godišnji stoper.

Linker
21. travanj 2024 13:36