Screenshot: Instagram
ZASLUŽENO OPUŠTANJE

GDJE LJETUJU VATRENI? Nakon spektakularnih dočeka napokon je došlo vrijeme za odmor: Modrić i Kovačić preselili na Mljet, većina ih odmara na Jadranu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. srpanj 2018. 15:23

Nakon osvajanja srebrne medalje na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji hrvatski reprezentativci nalaze se na zasluženim godišnjim odmorima.

Po povratku u domovinu Vatrene je u Zgarebu dočekalo više od pola milijuna navijača, a potom su uslijedili i pojedinačni dočeci u njihovim gradovima, Splitu, Zadru, Imotskom, Slavonskom Brodu...

Nakon toga napokon je uslijedilo itekako zasluženo opuštanje. A gdje to točno ljetuju Vatreni? Luka Modrić i Mateo Kovačić prvo su zajedno sa svojim obiteljima bili u Zadru, a trenutno se nalaze na Mljetu.

Zagreb, 240718.
Stadion Maksimir.
Nogometna utakmica 2. pretkola Lige prvaka, GNK Dinamo - Hapoel Beer-Sheva FC.
Foto: Boris Kovacev / CROPIX
Screenshot: Instagram

Dejan Lovren je na jahti plovio Dalmacijom. Prvo je posjetio Korčulu, prije nego li se zaputio na Pag gdje je vlasnik hotela.

Šime Vrsaljko se sa suprugom Mateom nalazi na odmoru u Dubrovniku, isto kao i Andrej Kramarić, dok Josip Pivarić s obitelji uživa u Malinskoj na Krku.

Luxury villas LOMA #vacationmode

A post shared by Josip Pivarić (@josip_pivaric19) on

#vacationmode

A post shared by Josip Pivarić (@josip_pivaric19) on

Tin Jedvaj i Marko Pjaca također su za odmor odabrali Jadran, Duje Ćaleta Car s djevojkom se nalazi na odmoru na grčkom Mykonosu, dok se Ivan Rakitić s obitelji također odmara izvan Hrvatske.

Charging

A post shared by Duje Ćaleta Car (@dujecar_5) on

Summer ☀

A post shared by Tin Jedvaj (@tinjedvaj16) on

❣ @raquel_mauri #lafamiliaunidajamásserávencida

A post shared by Ivan Rakitic (@ivanrakitic) on

Linker
19. travanj 2024 06:25