Screenshot

ZANIMLJIVA ANEGDOTA

HRVAT KOJI SVAKI PROBLEM RIJEŠAVA IZ JEDNOG POZIVA Hrvatski rukometaši nazvali Antu Ustašu, on im iz Rovinja, preko Zagreba donio - aparat za kavu

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 15.01.2017. u 15:50

 • Goran Đerek, kojega je netko davno iz nekog razloga prozvao Ante Ustaša, poznat je kao vjerni pratitelj svih naših sportaša, ponajviše nogometaša i rukometaša.

  Ante je sveprisutan lik, uvijek sportašima na raspolaganju za poneku uslugu, ako treba što donijeti ili odnijeti, zna ih i zabaviti svojim performansima i tako to traje već godinama, generacijama.

  Đerek je u petak došao u Rovinj, posjetio je dinamovce, ali baš kad se htio smjestiti, stigao je važan poziv iz Francuske. Zvali su rukometaši, pokvario im se aparat za kavu i...

   

  Kako je Đerek vrlo vješt i uspješan u planiranju letova diljem svijeta, tako je ubrzo pronašao mjesto u prepunom zrakoplovu, nekoliko sati kasnije autobusom otišao za Zagreb i otamo se zaputio prema Francuskoj. Očito postoji neki objektivan razlog zašto rukometaši nisu novi aparat mogli kupiti na licu mjesta pa ga je Ante morao nositi čak iz Zagreba.