Screenshot
ZANIMLJIVA ANEGDOTA

HRVAT KOJI SVAKI PROBLEM RIJEŠAVA IZ JEDNOG POZIVA Hrvatski rukometaši nazvali Antu Ustašu, on im iz Rovinja, preko Zagreba donio - aparat za kavu

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 15. siječanj 2017. 16:50

Goran Đerek, kojega je netko davno iz nekog razloga prozvao Ante Ustaša, poznat je kao vjerni pratitelj svih naših sportaša, ponajviše nogometaša i rukometaša.

Ante je sveprisutan lik, uvijek sportašima na raspolaganju za poneku uslugu, ako treba što donijeti ili odnijeti, zna ih i zabaviti svojim performansima i tako to traje već godinama, generacijama.

Đerek je u petak došao u Rovinj, posjetio je dinamovce, ali baš kad se htio smjestiti, stigao je važan poziv iz Francuske. Zvali su rukometaši, pokvario im se aparat za kavu i...


Ante ustasa - U autobusu...

Kako je Đerek vrlo vješt i uspješan u planiranju letova diljem svijeta, tako je ubrzo pronašao mjesto u prepunom zrakoplovu, nekoliko sati kasnije autobusom otišao za Zagreb i otamo se zaputio prema Francuskoj. Očito postoji neki objektivan razlog zašto rukometaši nisu novi aparat mogli kupiti na licu mjesta pa ga je Ante morao nositi čak iz Zagreba.

Linker
07. ožujak 2024 08:53