Jure Miskovic / CROPIX
STIGLA JE PRINCEZA

'HVALA TI, DRAGI BOŽE...' Jedna od najljepših hrvatskih sportašica, nekad proglašena i najatraktivnijom na svijetu, nakon 15 godine veze postala majka

Piše: Tina PremecObjavljeno: 04. veljača 2020. 14:16

- Došla nam je naša princeza Tara, teška 3960 grama, a duga 52 centimetara. Bože dragi, hvala ti na našoj curici, objavila je putem društvenih mreža Antonija Mišura Sandrić.

Svojedobno proglašena najljepšom košarkašicom svijeta, ova 31-godišnja Šibenčanka rodila je 3. veljače u Općoj bolnici Šibenik. To je ujedno plavokosoj sportašici i njezinom suprugu Marku Sandriću prvo dijete koje im je stiglo nakon gotovo pet godina braka, a kojem je prethodilo deset godina veze. Da su presretni, ne treba posebno ni napominjati, jer par svoju sreću nije mogao sakriti ni kada je objavio da je košarkašica trudna.

"Ove godine potpisala sam najvažniji ugovor u svojoj karijeri. Hvala ti dragi Bože što si mi dao šansu da osjetim kako je to biti majka", obznanila je Mišura na svom Instagramu pozirajući u društvu supruga sa snimkama ultrazvuka. Par je već ranije izjavio kako bi želio imati dvoje djece.

Kako tada, tako i sada, paru su uslijedile brojne čestitke. Inače, posljednji košarkaški angažman joj je s poljskim prvoligašem CCC Polkowice za koji je ugovor potpisala 2017. nastavljajući svoj sportski put unatoč brojnim ponudama da se upusti u svijet modelinga.

Sibenik, 090815.
Katedrala svetog Jakova.
Kosarkaski par Antonija Misura i Marko Sandric nakon deset godina veze vjencali su se u rodnom Sibeniku. 
Na fotografiji: mladenci.
Foto: Niksa Stipanicev / CROPIX
/ Niksa Stipaničev/CROPIX
Antonija Mišura i Marko Sandrić vjenčali su se u Šibeniku 2015. godine

Linker
19. travanj 2024 15:07