Soccer Football - Premier League - Tottenham Hotspur vs Arsenal - Wembley Stadium, London, Britain - February 10, 2018 Tottenham's Harry Kane celebrates scoring their first goal with team mates REUTERS/David Klein EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or
REUTERS/David Klein / REUTERS

Harry Kane

IZ VELIKANA PRIZNALI

IMAO JE SAN ZAIGRATI ZA VELIKANA, ALI TAMO SU MU REKLI DA JE PREBUCMAST U Arsenalu su svjesni neviđenog kiksa: 'Napravili smo najveću pogrešku ikad!'

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 12.02.2018. u 21:41

 • U ovom trenutku jedan od najboljih napadača svijeta, Tottenhamov Harry Kane već je neko vrijeme na meti europskih velikana i samo je pitanje vremena kada će napustiti White Hart Lane.

  Ipak, još kao klinac sanjao je da jednoga dana zaigra za najljućeg Tottenhamovog rivala, Arsenal i što je najbolje u čitavoj priči bio je na korak da potpiše za Topnike.

  Kane je jedno vrijeme trenirao s Arsenalom, ali su onda u Londonu donijeli odluku kako on ipak nije dovoljno talentiran. Naravno, sada je jasno da je struka Arsenala učinila još jednu veliku pogrešku. Nekadašnji igrač Topnika i čovjek koji je dio ljudi koji su odbili Kanea, Liam Brady, objasnio je zašto su tada donijeli takvu odluku.

  - Bio je malo bucmas i nije bio baš atletski tip, a mi smo napravili ogromnu pogrešku zbog toga. Pa, Tottenham ga je slao na posudbe u niželigaše, ali on je bio odlučan da uspije i izgradio je sjajnu karijeru.  Mi smo imali svoje, pogrešno mišljenje o njemu na osnovu njegovog izgleda i napravili smo najveću pogrešku ikad.

  Iz drugih medija