Instagram
POTPUNI SLOM LEGENDE

IMAO JE TOP U NOGAMA, BIO VELIKA ZVIJEZDA, A ONDA JE SVE KRENULO NIZBRDO 'Pio sam apsolutno sve, a na trenige sam ujutro dolazio mrtav pijan...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. kolovoz 2018. 14:48

Pio sam ujutro prije odlaska na treninge, ispričao je nekadašnji napadač Intera i brazilske nogometne reprezentacije Adriano i tako objasnio svoju tešku situaciju kada mu je preminuo otac. Legenda Intera Javier Zanetti kazao je kako mu je najveći poraz u karijeri bio to što nije uspio 'preobratiti L'Imeperatorea', a sada se u razgovoru u emisiji R7 i sam Adriano osvrnuo na najcrnije dane u svojem životu.

- Samo sam ja znao koliko patim. Smrt oca ostavila je veliku prazninu u mojem životu, bio sam usamljen. Nakon njegove smrti sve je krenulo nizbrdo. Bio sam sam u Italiji, tužan i deprimiran, a onda sam počeo s alkoholom.

Adriano kaže kako mu je bilo svejedno kakav je alkohol bio u pitanju.

- Bio sam sretan samo kada sam pio i to sam radio svake večeri. Pio sam sve što sam mogao, vino, viski, votku, pivo...puno piva. Nisam prestajao i u konačnici sam morao napustiti Inter. Nisam znao kako to sakriti, već ujutro sam na trenige dolazio pijan. Nisam propustio niti jedan, čak i kada sam bio 'mrtav pijan' liječnici su me znali odvesti u kliniku gdje bi zatim malo odspavao.

Adriano ističe kako su u klubu tada znali novinarima govoriti kako je u pitanju ozlijeda mišića.

- Kasnije sam shavtio da je problem i u mojim prijateljima koji nisu učinili ništa kako bi mi pomogli već su me konstantno vodili po razno raznim tulumima gdje je bilo mnoštvo žena i alkohola. Povratkom u Brazil izgubio sam milijuna, ali sam bio sretan.

Linker
21. travanj 2024 01:37