Knin, 040418
Janica Kostelic drzavna tajnica Sredisnjeg drzavnog ureda za sport urucila je donaciju od milijun i po kuna za izgradnju atletske staze gradonacelniku Knina Marku Jelicu.
Na fotografiji: Janica Kostelic.
Foto: Vladimir Dugandzic / CROPIX
Vladimir Dugandzic / CROPIX

POSTALA MAJKA

JANICA KOSTELIĆ RODILA SINA! Najuspješnija hrvatska sportašica jutros je dobila najljepši mogući novogodišnji poklon

AUTOR:
  • Jutarnji.hr

 • OBJAVLJENO:
 • 01.01.2019. u 14:10

 • Najuspješnija hrvatska skijašica Janica Kostelić dobila je najljepši novogodišnji poklon. Danas je u Petrovoj bolnici u Zagrebu carskim rezom rodila sina, potvrđeno je Jutarnjem listu. Porod je protekao dobro, a dijete je teško 2750 grama.

  Javnost je za trudnoću Janice Kostelić doznala krajem listopada, kada je najavila i da u skoroj budućnosti planira vjenčanje, a tada je rekla i da će se dijete zvati Oscar.

  'Moj sin zvat će se Oskar. I sigurno je da ću ga poticati da se bavi skijanjem. Čime god da se bude bavio, važno je da pritom uživa, da bude sretan i zadovoljan', rekla je Kostelić u listopadu.

  Da se veseli unuku, tada je rekao i Janičin otac Ante Kostelić.

  'A kako bih se trebao osjećati, nakon što sam saznao da ću dobiti i trećeg unuka? Presretan sam. Svi su roditelji oduševljeni kada saznaju da će postati djedovi i bake ma koliko se god to puta dogodilo. U našoj familiji smo presretni zbog Janice, jer znamo koliko je žarku želju imala postati majka. Osim toga, ovo je dokaz da i moja djeca rade na demografskoj obnovi zemlje', rekao je Kostelić.

  Iz drugih medija