screenshot
PROBLEMI U RAJU

JE LI MOGUĆE DA JE ČAK I BESRAMNO BOGATI 'GOSPODIN NOVAC' U PROBLEMIMA? Cijeli život kupuje i bešćutno razbacuje novac, a evo kakav je sada dao oglas

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. travanj 2017. 15:56

Floyd Mayweather Jr., svima poznatiji kao 'Money' jer je već godinama u vrhu ljestvice najbogatijih sportaša svijeta, napravio je nešto što od njega dosad još nismo vidjeli. Slavni boksač koji se inače hvali kovčezima punim novca, objavio je oglas koji je zabrinuo njegove navijače i dao povoda glasinama da je u financijskim problemima.

Dok se očekuje potvrda o eventualnom okršaju protiv Conora McGregora u svojevrsnom 'sudaru svjetova', Amerikanac koji je prije nešto manje od dva mjeseca napunio 40 godina odlučio je malo zaraditi prodajom jednog od svojih brojnih ljubimaca.

Bugatti Veyron je 'Money' kupio 2015. godine za 3.5 milijuna dolara i puno puta pozirao u njemu, a auto u njegovom vlasništvu nije izgubio na cijeni već naprotiv dobio jer ga Floyd sada na eBayu prodaje za 3.95 milijuna dolara.

screenshot

Inače, ako je netko zainteresiran, Bugatti ima motor od 16 cilindara, najviša brzina je 408 km/h, stotku dosegne za samo 2.4 sekunde i samo ih je 150 napravljeno u čitavome svijetu. Prekrasne je crne boje s ugljičnim vlaknima i crnom te narančastom kožom u unutrašnjosti. Cijena? Ha gledajte, i nije tako puno, a i sigurni smo da se možete dogovoriti ako plaćate gotovinom...

Linker
19. travanj 2024 11:28