Instagram
ŠIŠIJEVA POMOĆ NA CESTI

KAKAV KRALJ: EVO KAKO JE SLAVNI KOŠARKAŠ 'ZASUKAO RUKAVE' NA ULICI I ODUŠEVIO JEDNU ZAGREPČANKU 'Mama je tek kasnije shvatila da je to Dario Šarić'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. kolovoz 2018. 16:11

Instagram stranica "NBA Hoopster" objavila je zanimljivu anegdotu o hrvatskom košarkaškom reprezentativcu Dariju Šariju. Slavni hrvatski košarkaš i novi miljenik navijača Philadelphije 76ersa, pokazao je koliko je jednostavan i pristupačan, zapravo neopterećen milijunima koje zarađuje u NBA ligi.

Dario i njegovo društvo šetali su centrom Zagreba, i naišli na gospođu u nevolji...

"4.6.2018. godine, Centar Zagreba. Priča koja pokazuje kakva je Šiši ikona. Moja mater s autom ulazi u prolaz koji je dosta uzak i zapinje s branikom pa je u problemu malo. I naprijed i natrag da ode oštetit će ga jako i nailazi skupina od 5-6 mladih dalmatinaca (to je po naglasku skužila) i jedna djevojka i dečki se ponude ljubazno da podignu auto i isprave ga da ona može samo ravno proći kroz prolaz. Mater je prvo mislila da ju zajebavaju ali oni mrtvi ozbiljni. I dogovore oni taktiku i plan i podignu auto i isprave ga i odu svojim putem. A mama je tek pred kraj skužila da je to Dario Šarić sa svojom ekipom pa ga je uslikala."

Linker
17. travanj 2024 03:47