Screenshot: Instagram
DANI PONOSA I SLAVE

'KAKAV POVRATAK U PROŠLOST!' ĆORLUKA ODUŠEVIO SLIKOM IZ GODINE KAD SU ČUDA BILA MOGUĆA Prepoznajete li članove ove momčadi ikona?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. travanj 2019. 21:58

Nogometna priča Vedrana Ćorluke mogla bi poslužiti kao sjajan predložak za film, a mnoge zanimljive epizode iz velike karijere, koja bi bez ozljeda sasvim sigurno bila još upečatljivija, već smo i pomalo zaboravili. Upravo jedne takve antologijske scene s početka karijere popularni se Čarli prisjetio na svom Instagram storyju te oduševio pratitelje posebnom fotografijom iz privatne arhive.

Godina je 2005., mjesto radnje Zaprešić - u kojem su se tih dana rađale neke od najvećih zvijezda hrvatskog, pa i svjetskog nogometa. Uz Čarlija je u tadašnjem Interu bio i Luka Modrić, a momčad Srećka Bogdana Čečija borila se za naslov prvaka s Hajdukom (u kojem je igrao Niko Kranjčar).

Na kraju je Inter izgubio utrku za naslov (dva boda iza Hajduka, dok je Dinamo igrao u Ligi za bedaka), Ćorluka i Modrić već su sljedeće sezone završili na Maksimiru i otpočeli velike karijere, ali lijepa zaprešička priča mnogim ljubiteljima domaćeg nogometa i danas zna navući osmijeh na lice.

Screenshot: Instagram

Na fotki koju je Ćorluka nazvao 'Kakav povratak u prošlost - Inter Zaprešić 2004/05' su uz Čarlija i Luku i Damir Krznar, Krunoslav Vidak, Bernard Gulić, Ernad Skulić, Srđan Pecelj...

Kako to često biva, Inter je već sljedeće sezone ispao u Drugu ligu, a Dinamo je s Modrićem i Ćorlukom, pod vodstvom legendarnom Josipa Kužea, osvojio prvenstvo i od tada uz bljesak Rijeke 2018. godine - hara hrvatskom ligom.

Linker
19. travanj 2024 02:13