Shaun Botterill/Getty Images
Getty Images

OVO MU JE ŠKOLA

KONTROVERZNI VIDEO S GODIŠNJEG IZAZVAO ZGRAŽANJE: Mlada zvijezda koje se sjećamo po šokantnom porazu i gaženju Modrića 'pokopana' zbog brojanja eura!

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 02.07.2017. u 08:27

 • Mlada Bayernova zvijezda Renato Sanches izazvao je lavinu negativnih reakcija na društvenim mrežama, nakon što je ničim izazvan na svom Instagram profilu objavio jedan privatni video s godišnjeg odmora.

  19-godišnji nogometaš Portugala, koji je hrvatskim navijačima ostao u neugodnom sjećanju po vrlo dobrom nastupu protiv Vatrenih na EURU, ali i po nesportskom nasrtaju na Luku Modrića, ovoga je puta sam sebi priuštio teške trenutke i osudu javnosti.

   

  Sanches je, naime, na Instagramu objavio video s tuluma na kojem broji golemi bunt novčanica od 100 eura i gura ih sebi u lice, a zauzvrat je dobio stotine uvredljivih komentara i zgražanje javnosti.

   

  Kada je shvatio što je napravio, uklonio je video sa svih svojih profila na društvenim mrežama, a na kraju je objavio i javnu ispriku.

   

  Facebook
   

  "Postoje dobre šale i neumjesne šale. Nakon videa koji sam objavio imam potrebu ispričati se ne samo zbog mog lošeg ukusa, nego i zbog neoprostivog i glupog ponašanja. Isprika mi nije čak ni to što se sve dogodilo u malog krugu prijatelja na godišnjem odmoru. Ja sam kroz život naučio cijeniti težak rad i mogu samo reći da je moj postupak bio potpuno pogrešan. Budite sigurni da nisam takav, uvijek ću se boriti da budem primjer profesionalizma, poniznosti, karaktera i dostojanstva. Ovo će mi biti lekcija za budućnost", poručio je ipak na kraju mladić putem Facebooka.