Christopher Lee/Getty Images
NIJE IM SJELO

LEGENDA REKLA ZBOGOM, ALI TKO ĆE SJESTI NA KLUPU JEDNOG OD NAJVEĆIH KLUBOVA SVIJETA? Čelnici imaju svog favorita, navijači poludjeli kada su čuli ime

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. travanj 2018. 23:38

Francuski nogometni stručnjak Arsene Wenger šokirao je svijetsku nogometnu javnost nakon što je priopčio kako će na kraju sezone napustiti redove Arsenala kojeg je vodio posljednje 22 godine.

Razlog za takvu odluku može biti i činjenica kako Francuz posljedjnih nekoliko sezona nije ostvario velike rezultate s Topnicima čija je većina navijača i sama tražila njegov odlazak.

Francuski stručnjak je u London stigao davne 1996. godine, a u svojoj je eri na klupi Arsenala osvojio 17 trofeja.

LONDON, ENGLAND - MARCH 15:  Arsene Wenger of Arsenal looks on prior to the UEFA Europa League Round of 16 Second Leg match between Arsenal and AC Milan at Emirates Stadium on March 15, 2018 in London, England.  (Photo by Julian Finney/Getty Images)
Julian Finney/Getty Images

Naravno, odmah nakon vijesti kako Arsene napušta klub krenule su i razno razne kalkulacije tko će ga naslijediti na klupi. Mnogo je imena prošlo kroz medije, ali prema pisanju engleskog 'Telegrapha' jedno je ime šokiralo većinu fanova Topnika.

Kako navode Englezi jedan od glavnih ljudu kluba Ivan Gazidis poručio je kako je njegov favorit bivši igrač Arsenala, Mikel Arteta koji se trenutačno nalazi u stručnom timu Pepa Guardiole u Manchester Cityju. Arteta se i nedavno povezivao s Arsenalom, ali su navijači jasno poručili kako ne žele Španjolca na klupi jer vjeruju da jednostavno nije dovoljno 'sazrio' za takvo iskušenje.

Linker
25. travanj 2024 13:24