MOSCOW, RUSSIA - JUNE 17: Former Sweden International Zlatan Ibrahimovic looks on prior to the 2018 FIFA World Cup Russia group F match between Germany and Mexico at Luzhniki Stadium on June 17, 2018 in Moscow, Russia. (Photo by Alexander Hassenstein/Getty Images)
Alexander Hassenstein/Getty Images / Getty Images

Zlatan Ibrahimović

OVO JE MALO PREVIŠE

LEGENDARNI IBRAHIMOVIĆ U SAD-U RADI ŠTO GOD MU SE HOĆE Iz bizarnog razloga odbio igrati utakmicu, pa umjesto toga otišao na koncert velike zvijezde

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 23.08.2018. u 15:15

 • La Galaxy prošlog je vikenda upisao težak poraz od momčadi Seattle Soundersa (0:5), ali više od poraza odjeknula je vijest kako je taj susret propustio legendarni Zlatan Ibrahimović.

  Nije u pitanju nikava ozljeda bivšeg reprezentativca Švedske već je Ibra odbio igrati na umjetnoj travi, podlozi na kojoj Soundersi igraju svoje domaće utakmice.

  - Ne može se na tome igrati, stalno morate gledati kako se ne bi ozlijedili, tu se ne smije igrati nogomet, to je sramota. Nogomet nije izmišljen da bi se igrao na takvim podlogama.

   

  Valja napomenuti kako je Zlatana nakon svog dolaska u SAD propustio sve utakmice koje su se igrale na umjetnoj travi, sve osim one u Portlandu kada je ušao s klupe.

  - Jednom sam samo igrao na tome nekoliko minuta i to mi je najgore iskustvo.

  Također treba istaknuti kako je Ibrahimović neigranje iskoristio kako bi otišao na koncert Eda Sheraana s kojim je razmjenio dresove:

   

  Iz drugih medija