Soccer Football - Spanish King's Cup Final - FC Barcelona v Sevilla - Wanda Metropolitano, Madrid, Spain - April 21, 2018 Barcelona's Lionel Messi REUTERS/Susana Vera
REUTERS

POSTAO MU MENTOR

LEO MESSI PRONAŠAO SVOG NASLJEDNIKA U BARCELONI I O KAKVOM LI JE SAMO NOGOMETAŠU RIJEČ Argentinski čarobnjak ima svog favorita

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 11.05.2018. u 17:12

 • Jedan od najboljih nogometaša svijeta svih vremena, Barcelonin Lionel Messi smatra kako je Belgijanac Ousmane Dembélé njegov nasljednik u klubu. Argentinac je osobno radio na treninzima s mladim nogometašem i trenerima posljednjih mjeseci sve u svrhu toga kako bi Belgijanac jednoga dana postao lider Barcelone.

  Redovito se može vidjeti kako mu Messi daje savjete, kako za vrijeme utakmice tako i po završetku iste, jer, argentinski čarobnjak vjeruje da Ousmane ima sve kako bi postao jedan od najbojih nogometaša Barcelone.

   

  Messija najviše brinu kretnje Dembelea bez lopte i mišljenja je kako u tom segmentu igre može još puno napredovati. Dembele se tek nedavno vratio u redove katalonskog kluba nakon što je zaliječio ozljedu koljena, a neki strani mediji spominju kako ga je Barcelona spremna poslati na posudbu u Liverpool.

  Kako god priča završila za Dembelea je dobro što ima mentora i liku i djelu Lea Messija od kojeg zaisgurno moža puno toga naučiti.

  Iz drugih medija