screenshot

HRVATSKO VJENČANJE PREKO BARE

LUDNICA U SAD-U! BRAT HRVATSKOG REPREZENTATIVCA UZ TAKTOVE MIROSLAVA ŠKORE ZAPROSIO DJEVOJKU Njoj krenule suze, ali reakcija njegovih suigrača je vrh

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 09.03.2019. u 10:04

 • Ivan Bender, inače stariji brat proslavljenog hrvatskog reprezentativca Dragana Bendera prije utakmice svog Marylanda pred punom dvoranom zaprosio je svoju djevojku Andreu.

  S razglasa je svirala pjesma Miroslava Škore 'Tajna najveća', a osim suigrača u šoku je bila i njegova Andrea koja je u konačnici rekla - da. Čak više od Andreine možda je oduševila i reakcija njegovim suigrača koji su, kada su shvatili što se događa, krenuli skakati oko zaljubljenog dvojca.

  screenshot
   

  Ivan Bender igrao je u reprezentaciji sa Šarićem i Hezonjom, ali teška ozljeda koljena usporila je njegovu karijeru. Za razliku od brata Dragana koji igra za Phoenix, Ivan je krenuo na fakultet Maryland gdje bi uskoro trebao diplomirati i potom odlučiti hoće li na NBA draft ili će karijeru ipak nastaviti u Europi.

  screenshot
   

  Kako god bilo video prosidbe se vrlo brzo proširio internetom i postao pravi hit na društvenim mrežama, a najviše među njegovim prijateljima i bivšim suigračima.

  screenshot
   

  Tagovi
  Iz drugih medija