Screenshot: Instagram
'IZGLEDA ODLIČNO S REKETOM'

MARIN ČILIĆ OBJAVIO FOTOGRAFIJU SINA STAROG SVEGA ČETIRI DANA I IZAZVAO LAVINU REAKCIJU Javio mu se proslavljeni kapetan Vatrenih, najdraži kum...

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 03. veljača 2020. 13:36

Naš proslavljeni tenisač Marin Čilić i njegova supruga Kristina Milković Čilić u petak su postali roditelji sina, a za vikend je tenisač objavio prvu fotografiju mališana.

"I službeno smo tim od troje. Hvala svima na divnim željama. Mama i dječak su odlično. Čini mi se da će ovo desetljeće biti najbolje do sada", poručio je uz fotografiju na kojoj je pored sinčića postavio maleni teniski reket.

"Reket u njegovoj ruci već sada izgleda odlično", komentirali su obožavatelji, a javio mu se i čitav niz proslavljenih hrvatskih sportaša.

Darijo Srna poslao je svoje čestitke, javili su se i Danijel Subašić i Dejan Lovren, 'Čestitam od srca', napisala je Mirjana Lučić Baroni, a posebnu poruku uputio mu je kum Ivan Dodig: 'Čestitke kumovi'.

Da će se njihova obitelj proširiti, Marin je otkrio u listopadu prošle godine, piše Slobodna Dalmacija.

Porod je prošloga tjedna prošao u redu i bez ikakvih komplikacija.

Marin je dolazak prinove najavio u listopadu prošle godine, fotografiravši se uz dječja kolica s porukom: “Novi prijevoz. Presretan što mogu sa svima podijeliti sretnu vijest da će se tim Čilić proširiti. Novi član će nam se pridružiti 2020.”

Inače, Kristina Čilić zbog ljubavi je dala otkaz u Zagrebačkoj banci i uplovila u poduzetničke vode.

Preselila je u Monaco, gdje Marin Čilić živi već godinama i otvorila tvrtku gdje radi kao konzultantica za upravljanje ljudskim resursima, ali i aktivno sudjeluje u suprugovoj zakladi te je posvećena i humanitarnom radu.

Marin i Kristina upoznali su se u Dubrovniku, na meču naše Davis Cup reprezentacije, gdje je Kristina radila kao hostesa.

Vjenčali su se u Cavtatu, a slavlje je nastavljeno na dubrovačkoj tvrđavi Revelin, gdje je goste zabavljao Gibonni.

Linker
20. travanj 2024 01:42