Screenshot: Instagram
'NISAM NIMALO ZABRINUT'

MARIN ČILIČ UŽIVO S DJEVOJKOM GLEDAO PORAZ HRVATSKE 'Izgledalo je kao da smo u Peruu, a ne u Miamiju! Nogometaši su tu da komentiraju...'

Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 25. ožujak 2018. 00:29

Marin Čilić u petak je u 2. kolu Miami Opena dobio Francuza Pierre-Huguesa Herberta, na terenima Key Biscaynea, a potom potegao do pedesetak minuta vožnje udaljenog Miami Gardensa na utakmicu Vatrenih. Susreli smo ga ispred svlačionice Hrvatske.

- Nisam bio siguran u koje vrijeme ću igrati, ali sve se lijepo poklopilo, moj meč je bio u jedan, brzo je završio, te smo mogli doći na utakmicu. Uživali smo na stadionu, izgledalo je kao da smo u Peruu, a ne u Miamiju, no stvarno je bio lijep doživljaj - kazao nam je najbolji hrvatski tenisač koji je bio u društvu s djevojkom.

Ima relacije s pojedinim nogometašima koji mu daju potporu, pogotovo kod velikih mečeva.

- Znam se čuti s Rakitićem, Mandžukićem, Perišićem, Modrićem… Eto, zato sam stigao da bih ih pozdravio barem na minutu. Ako ništa drugo…

Niste im bili u prilici čestitati na pobjedu. Ali jesu oni vama.

- Pa to je prijateljska utakmica, pripremno razdoblje za Svjetsko prvenstvo, najbitnije je što će biti u Rusiji. Nadam se da će svi ostati zdravi i da će biti u punoj formi za Svjetsko prvenstvo.

Nije vas zabrinulo 2:0 za Peru?

- Nije. No, tu su nogometaši da komentiraju nogomet - konstatirao je Čilić.

O tenisu ovaj put nije htio, nema sumnje da je Miami došao s velikim ambicijama.

Linker
27. travanj 2024 01:11