Getty Images
HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

MODRIĆEVOJ SKROMNOSTI NEMA KRAJA Fanovi posebno oduševljeni jednim detaljem s velike večeri hrvatskog reprezentativca

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. rujan 2018. 15:29

Cijeli nogometni svijet ovih se dana zabavlja temama o Luki Moriću. Hrvatski veznjak je u Londonu svojoj godini iz snova, u kojoj je već osvojio titulu najboljeg igrača Mundijala u Rusiji, kao i onu za najboljeg Europe u izboru UEFA-e, nadodao i priznanje za najboljeg na svijetu koje mu je ovog ponedjeljka dodijelila FIFA.

Jedan detalj s te posljednje dodjele nagrada i dva dana kasnije zabavlja fanove koji su pronašli novu potvrdu skromnosti hrvatskog maestra.

Naime, kamere su u Londonu uhvatile Modrića kako razgovara na mobitel, a pozornost je kod tog čina privukla činjenica da Hrvat još uvijek koristi iPhone 5s, inače jedan od starijih modela popularnog proizvođača mobitela.

"Najbolji nogometaš svijeta, trostruki uzastopni osvajač Lige prvaka, finalist Svjetskog prvenstva i osvajač nagrade za najboljeg igrača Svjetskog prvenstva još uvijek koristi iPhone 5s. A neke djevojčice koje još nisu ni završile osnovnu školu traže od svojih roditelja iPhone 7", samo je jedan od komentara u kojima se ljudi dive Lukinoj skromnosti.

Linker
25. travanj 2024 12:47