Emilio Andreoli/Getty Images
PIŠU TALIJANI

NASTAVLJAJU SE TURBULENCIJE U INTERU Marcelo Brozović podigao tužbu protiv tabloida zbog lažnih napisa: 'Nepošteno su ga optužili...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. veljača 2019. 20:31

Talijanski mediji posljednjih dana puno pišu o milanskom Interu i pojedinim članovima momčadi.

Naslovnice uglavnom okupira Mauro Icardi, smijenjeni kapetan momčadi, a sada se po medijima provlači i ime Marcela Brozovića.

ANSA tvrdi da je Brozović podigao tužbu protiv tabloida King Corona zbog ranijih napisa kako je on imao aferu s Wandom Narom, Icardijevom suprugom.

Navodi se kako je Brozovićev odvjetnik Danilo Buongiorno podigao tužbu zbog lažnih napisa koji su naškodili ugledu njegovog klijenta.

"Navedena vijest, osim što je lažna, također je i ozbiljno klevetnička zbog cjelokupnog sadržaja u članku koji baca sumnju na moralnost te imidž nogometaša. Nepošteno su ga optužili za navedeno ponašanje i stav koje on nikada nije prakticirao. To je napravljeno s namjerom da se pokuša potkopati njegova pozicija u klubu kojem pripada, kod njegovih navijača i čitatelja tabloida. Ova kleveta ne predstavlja istinito stanje stvari ni u kojem slučaju", izjava je Brozovićevog predstavnika koju prenosi većina talijanskih medija.

Nastavljaju se tako turbulencije u redovima 'Nerazzurra' koje očito na ljeto čeka veliko pospremanje u svlačionici...

Linker
24. travanj 2024 19:53