Feb 4, 2017; Minneapolis, MN, USA; Memphis Grizzlies forward Zach Randolph (50) walks off the court after fouling out during the fourth quarter against the Minnesota Timberwolves at Target Center. The Grizzlies won 107-99., Image: 315374020, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights ***, Model Release: no, Credit line: Profimedia, SIPA USA
Profimedia, SIPA USA

ODLUKA SUDA U LOS ANGELESU

NBA ZVIJEZDI PROGLEDALI KROZ PRSTE Uhvatili ga sa skoro kilogramom marihuane, opirao se policiji, a izvukao se s društvenim radom

AUTOR:
  • Hina

 • OBJAVLJENO:
 • 14.09.2017. u 10:39

 • Košarkaš NBA momčadi Sacramento Kings Zach Randolph (36) morat će odraditi 150 sati rada za opće dobro nakon što je osuđen zbog posjedovanja marihuane.

  Randolph je prošli mjesec priveden zbog remećenja javnog reda i mira, opiranja policiji i nezakonitog posjedovanja marihuane. Kod njega je naime pronađen znatna količina marihuane, čak 900 grama.

   

  S obzirom da se Randolph, koji je dva puta bio izabran u All Stars momčad, pokajao, sud u Los Angelesu mu je dosudio 150 sati rada za opće dobro, uz napomenu da se ne smije družiti s poznatim preprodavačima droge kao ni s uživateljima zabranjenih tvari.

  Randolph je u srpnju potpisao dvogodišnji ugovor sa Sacramento Kingsima, a prije toga je osam godina igrao za Memphis Grizzlies.

  Tagovi