Clive Brunskill Getty Images
GLOBALNI IGRAČ

NEMA DINAMOVOG MALO STARIJEG NAVIJAČA KOJI NJEGA MOŽE ZABORAVITI! Nekadašnji Dinamov krvnik danas radi posao od kuće i masno zarađuje

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. travanj 2020. 00:43

Nema Dinamovog navijača starijeg od četrdesetak godina životnog vijeka koji barem malo ne zastane na spomen imena - Newcastle. Grozno ljeto 1997. godine počelo je sjajno. Izbaciti beogradskog Partizana, onakvom predstavom na prepunom Maksimiru. A onda, Englezi.

Jučer smo baš, i na digitalnom i u papirnatom izdanju objavili priču o Dariju Šimiću. Njegova se greška pamti iz uzvratnog maksimirskog dvoboja kada je Newcastle izvukao 2:2 pogotkom nesretnog Gruzijca Ketsbaije u završnim trenucima produžetka.

Tom nesretnom Gruzijcu asistirao je - Faustino Asprilla, junak ove priče. Nekadašnji kolumbijski reprezentativac, a danas 50-godišnji poduzetnik najdublji je trag osim u Newcastleu, što se europskog nogometa tiče ostavio u talijanskoj Parmi. Nakon karijere odlučio je baviti se proizvodnjom, ni više ni manje nego - prezervativa.

PARMA, ITALY - JULY 11:  Faustino Asprilla visits his former club as FC Parma players and staff prepare to depart for their pre-season training camp in Levico Terme on July 11, 2011 in Parma, Italy.  (Photo by Valerio Pennicino/Getty Images)
Valerio Pennicino Getty Images

Asprilla se na svom Twitter-profilu pohvalio da ih trenutno, dok na globalnoj razini vlada nestašica, kod kuće na zalihama ima preko 3.5 milijuna. Prodaje ih po dva za cijenu jednog, a dao je i link gdje se mogu naručiti putem internetske prodaje.

Linker
25. travanj 2024 14:25